» Thea på besök!

I helgen var min norska finis Thea på besök här i Stockholm!! För er som hängt med ett tag vet ni ju att vi träffades i Bangkok på utbytet, och att Axel och jag var och hälsade på henne i Bergen i vintras! Det var såå mysigt att hon kom och hälsade på och vi hade en så nice helg.
 
Thea landade på fredag morgon och efter att ha droppat hennes väskor hos mig drog vi rakt in till stan för att turista lite. Hon fick i princip se hela stan haha, vi gjorde allt från Drottninggatan till Götgatan via Djurgården. När vi väl hamnat på Söder tog vi en paus hos Axel, som sedan joinade oss för att äta middag uppe på Skinnis och tog ett glas på Slaktis. Väldigt bra men lång dag!
 
På lördagen vankades det dagsfest hos Hedvig, och innan det mötte vi upp med Ninni på Hermans för att äta lite lunch. Dagsfesten hade vi på Hedvigs innergård och blev så mysig med både quiz och beerpongturnering! Efter häng där drog vi alla vidare till Trädgården, där det dessutom var match på storbildsskärm, nämligenkvartsfinal i fotbollsVM Sverige - Tyskland, och vi vann! Det var ändå fett, speciellt i och med stämningen där och hur mycket folk det var. 
 
Söndagen blev en vilodag och gänget gick och badade innan Thea behövde dra till flygplatsen. 
 Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback