» LUNDAKARNEVALEN 2018

Äntligen var det min tur som lundastudent att få uppleva den mytomspunna Lundakarnevalen!! Ända sen jag bestämde mig för att flytta till Lund har jag vetat om och längtat efter karnevalen, och vips så var det över!
 
Redan i mars stod Axel och jag och köade för att få bli en av de 5 000 voluntärer som var fjärde år ansvarar för Sveriges (förmodligen Skandinaviens också?) största studentfestival. Vi kom båda med i Blädderiet, de som ansvarar för karnevalstidning och -programblad. Jag blev fotograf och Axel annonsansvarig. Dett har vi jobbat med kontinuerligt under hela våren.
 
Själva karnevalen ägde rum 18-20 maj, och eftersom att vi hade varit engagerade fick vi gratis entré till hela helgen, win! Sen hade vi också ett asfett backstageområde inne på karnevalsområdet, där vi Blädderister kunde sitta och chilla i soffor, spela beer pong osv. Det var ett stort och ganska lågt träd i mitten som var dekorerat med ljusslingor, så det var verkligen en häftig atmosfär. Dessutom blev det lite kändishäng! På samma ganska begränsade backstageområde såg vi bl.a. The Hives, Panetoz och Frej Larsson. Väldigt roligt! 
 
På fredagen såg vi Svenska Björnstammen, på lördagen Khaliffa. All in all, väldigt bra helg. Såå kul upplevelse!
 
Björnstammen
 
Två av entréerna, alla var dekorerade! Axel & Gabbe till vänster. 
 
Backstageområdet; Axel & jag i hångelhörnan | Axel & jag möttes i beer pong. Juste! Våra rosa t-shirts fick vi också av Blädderiet. Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback