» sthlm

Ååååååhhhh vad skönt det är att vara hemma i Stockholm!!
 
I lördags lämnade Axel och jag Skåne för att inte återvända förrän 2019, hur sjukt?? Och hur nice!! Haha det ska bli så himla skönt att få lite tid borta från Lund - missförstå mig rätt, Lund är amazing men det är också världens minsta stad och som Stockholmare tröttnar jag lätt på det. Så nu har vi en heeel sommar framför oss av att bara njuta av sommarStockholm!! Är så taggad. 
 
Här får ni en bild på Axel som jag tog efter att jag hämtat honom från sin första dag på praktiken.
 
 
 

» favoriter på sommaren

Att dricka? Prosecco

Att grilla? Zucchini

Resemål? Stockholm. Man vill ju egentligen inte utomlands på sommaren?? Sen gör man ju det för att man inte har tid resten av året men Stockholm är fan bäst på sommaren. 

Låt? Mistakes med Tove Styrke kanske 

Doft? Syrén

Vad älskar du mest med sommaren? Värmen. Utan tvekan. 

 

 
 

» en bildbomb av matchande bästisar & vacker utsikt

Åååååh vad nice det var på Rivieran!!!! Och att få vara där med Hedvig!!!
 
 

» LUNDAKARNEVALEN 2018

Äntligen var det min tur som lundastudent att få uppleva den mytomspunna Lundakarnevalen!! Ända sen jag bestämde mig för att flytta till Lund har jag vetat om och längtat efter karnevalen, och vips så var det över!
 
Redan i mars stod Axel och jag och köade för att få bli en av de 5 000 voluntärer som var fjärde år ansvarar för Sveriges (förmodligen Skandinaviens också?) största studentfestival. Vi kom båda med i Blädderiet, de som ansvarar för karnevalstidning och -programblad. Jag blev fotograf och Axel annonsansvarig. Dett har vi jobbat med kontinuerligt under hela våren.
 
Själva karnevalen ägde rum 18-20 maj, och eftersom att vi hade varit engagerade fick vi gratis entré till hela helgen, win! Sen hade vi också ett asfett backstageområde inne på karnevalsområdet, där vi Blädderister kunde sitta och chilla i soffor, spela beer pong osv. Det var ett stort och ganska lågt träd i mitten som var dekorerat med ljusslingor, så det var verkligen en häftig atmosfär. Dessutom blev det lite kändishäng! På samma ganska begränsade backstageområde såg vi bl.a. The Hives, Panetoz och Frej Larsson. Väldigt roligt! 
 
På fredagen såg vi Svenska Björnstammen, på lördagen Khaliffa. All in all, väldigt bra helg. Såå kul upplevelse!
 
Björnstammen
 
Två av entréerna, alla var dekorerade! Axel & Gabbe till vänster. 
 
Backstageområdet; Axel & jag i hångelhörnan | Axel & jag möttes i beer pong. Juste! Våra rosa t-shirts fick vi också av Blädderiet. 

» saknar bästis


» lista: om jag inte...

Om jag inte hette Bianca skulle jag: Hetat Paris. Haha. Detta var alltså innan Paris Hilton blev känd. Hur coolt ändå?

 

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag välja : Cello. Spelade som liten och älskar ljudet av dova stråkar.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: Nog välja Dada Life. Jag brukar sällan prata om favoritartister för att jag lyssnar på enstaka låtar av alla möjliga olika, men om jag bara får lyssna på ett band vill jag att dess musik ska vara taggig och party - skulle aldrig kunna stå ut med att bara lyssna på lugn musik. 

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: Skapa en tvådelsjumpsuit. En croptop som är hög i hals och ett par byxor som är tighta i rumpan, höga i midjan och slappare längs benen. Förmodligen svart med någon cool detalj, men inte för mycket. 

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag välja: STORM festival dag 2. Då var allt fortfarande nytt i Shanghai, jag hade nya vänner, det var nya miljöer, jag älskade livet och hade noll bekymmer. Nuförtiden är saker såklart hur bra som helst, men vardagsstress och ångest och måsten och skola osv osv takes its toll på en. I Shanghai var jag helt bortkopplad från omvärlden för första gången någonsin. Det var en av de få gångerna jag känt mig helt och hållet fri. Jag dansade i regnet utan att frysa, satt på folks axlar, låtsades att jag förlovat mig för att få gratis öl, sjöng med i fantastiska liveframträdanden som Tiësto (vars låt Secrets för övrigt just då var min absoluta favorit). 

 

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag: Inte göra det. #selflove #bodypositivity

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: Obs går fortfarande i skolan!! Ej börjat arbetslivet än!! Dock vore det ju rätt fränt att jobba som professionell hundklappare. Yes där har vi det.

Om jag hade en superkraft skulle det vara: Att kunna stanna tiden. 

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag bo: I Shanghai. Det är livets stad, längtar tillbaka precis hela tiden.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag äta: Sushi. 

Om livet tog slut på söndag skulle jag: Gifta mig med Axel på fredag. :)

 

» france

Heeej bloggis,,
 
Förra helgen var gänget i Frankrike!!! Det var meganice, speciellt att få komma bort från Lundalivet lite och chilla på rivieran med fina vänner. 4 dagar fulla med rosé, beer pong, poolhäng, god mat osv. - så välbehövt. 
 
 
 

» VALBORG 2018

Valborg! 
 
Årets firande började 07.30 i Stadsparken as per usual, bubblet poppades en dryg halvtimme senare! VALLE B VAR IGÅNG!!!
 
Axel, Gabbe och jag hade våra campingstolar parkerade på en bra plats mitt i allt stohej, och till och från fick vi besök av Hedvig, Robin, Fabian m.fl. Vi satt där till drygt 15, sedan gick vi hem en snabbis och sen bar det hem till Hedvig för makaroner och köttbullar och allmänt häng. Sen slutade kvällen på Sparta med Fabian! 
 
Dagen började 07.00, och slutade ca 03.00. Det var minsann en riktig heldag, och en bra sådan. C ya next year Valle B <33