» internationella kvinnodagen & mamis födelsedag

Hej hopp och glad internationell kvinnodag! Och idag fyller min mamma år! Woooo
 
Min dag började med ett Skypemöte med min nya praktik (!!!!!!), som gick jättebra. Trivs sååå bra på Globuzzer, där jag är content writing intern på distans. :)))) 
 
Efter det gjorde Axel och jag lite lunch, och åkte sen till Nova, köpcentret här i Lund, för att kolla på kameror - jag planerar att köpa en ny kompaktkamera. Så vi gjorde det, jag fick testa lite kameror i butik men är fortfarande osäker så ska researcha lite till.
 
Axel däremot, kom hem med två par nya byxor, en t-shirt och en hoodie från hans nya favoritbutik Lager157 haha. Jättesnygga basickläder faktiskt. De hade dessutom blusar för 8kr st  - whaaaat the actual fuck. Det var i ära av internationella kvinnodagen, men 8kr??? Det är helt sinnessjukt. Dock fick man bara köpa en per person, så Axel och jag köpte varsin, en till Maxine och en till mamma. :) 
 
Sen hade Axel ett möte, jag pratade lite med Elin i telefon, sen kollade jag klart Crazy Ex-Girlfriend (som är såå bra) och städade lite. När Axel kom hem satte vi igång ett lass tvätt, lagade lite middag och sen har vi myst framför Filter - en serie på Viafree vars reklam är jättebra, men själva serien är ganska dålig. Det är typiskt Axel och mig att kolla klart serier som är aktuella och moderna bara för att vi börjat kolla på dem, typ att det finns ett litet, litet underhållningsvärde i dem, men faktiskt inte är så bra. Filter har t.ex. bara extremt dåliga skådespelare och manuset känns så onaturligt. Dessutom hoppar de fram och tillbaka mellan grejer så man hänger aldrig riktigt med. Äeeee men avsnitten är typ 5-7 min långa styck så det går fort att kolla igenom. 
 
Nu ska jag fortsätta researcha kameror lite och Axel äter lite kvällsnudlar.
 
Hoppas ni haft en bra dag!! Pussssss
 
 Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback