» Koh Samet

Holaaaa
 
Min första helg i Thailand åkte typ hela mitt boende, 27 pers, på en ö-resa till Koh Samet, som ligger relativt nära Bangkok. Det var en superkul resa och en så bra start på terminen här!
 
Vi var där i 3 dagar, bodde nära vattnet så det blev mycket strandhäng, både på dag och kväll. Det fanns såå många hundar där som var så himla söta och man ville bara klappa alla, men gjorde såklart inte det pga sjukdomar :((((( En morgon bestämde Thea, min nya norska vän, och jag oss för att gå upp tidigt nog att titta på soluppgången på stranden eftersom att vi bodde på den östra sidan av ön, och då var det några vovvar som följde med oss och bara ville vara nära. Det var så mysigt, de ville liksom bara ha lite sällskap. Soluppgången såg vi inte pga för mycket moln - regnsäsong WOOOOO - men det var mysigt ändå. Vi sov typ 2h på stranden haha och det blåste så mycket att jag hade sand precis överallt efteråt.
 
Nuuu ska ni få lite bilder:
 Cecilia
26 August, 2018 - 19:05

Har följt dig sen ditt utbytesår i USA :) men vad ska du plugga i Thailand ?? 😃 pluggade inte du i Lund eller vad det hette? Hänger inte riktigt med..😊 kramar


Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback