» BANGKOK

Hejjj kära bloggis, 
 
Sååå var det dags för ett nytt utomlandsäventyr för Bianca, denna gång i............ Thailand!!
 
Jag har nu bott här i Asien igen i ca 10 dagar, som har varit väldigt upp och ner. Har haft en del nyfunnen separationsångest till Axel, något som jag aldrig någonsin varit med om tidigare, vilket har varit väldigt jobbigt. Ovanpå det har jag dessutom åkt på ett magvirus samt fått massa utslag på grund av att luftkvalitén är sämst här. Så inte en sådär jättebra start på utbytesterminen. 
 
Å andra sidan bor jag jättebra, i en 3a med Martin på ett centralt studentboende tillsammans med 30 andra utbytesstudenter, mestadels svenskar och holländare, med pool, takterass och gym m.m. Alla är supertrevliga och vi har blivit ett jättebra enormt gäng som jag verkligen trivs med! Wifi:t funkar bra när det funkar, men stänger av sig själv till och från. 
 
Skolan ligger ca 30 min bort med tuk-tuk och färja, vilket är ett äventyr varje morgon då ingen riktigt har fått pli på hur systemet fungerar. På vägen hem är det lätt, men på morgonen är det svårt att urskilja vilka tuk-tuks man kan ta och inte då vissa är privata, som taxis, medan andra är offentliga, som bussar (och därmed mycket billigare och tryggare). Själva campuset är ganska litet då det ligger mitt i "gamla stan". 
 
Nu har det här utkastet legat här och skräpat i flera dagar så dags att publicera innan det hinner bli för gammalt!!! Tänkte skriva mer men ni får det i ett annat inläääggg pusssss
 
 
 Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback