» svar på kommentar!

 
Hej Cecilia, vad kul att höra!! 😍 Jag pluggar fortfarande vid Lunds universitet, men är på en utbytestermin i Thailand just nu där jag läser marknadsföring. Ska vara här till december och sen till våren är jag tillbaka i Lund igen för min sista termin av min kandidat. 💪🏼 Kram till dig! 

» Koh Samet

Holaaaa
 
Min första helg i Thailand åkte typ hela mitt boende, 27 pers, på en ö-resa till Koh Samet, som ligger relativt nära Bangkok. Det var en superkul resa och en så bra start på terminen här!
 
Vi var där i 3 dagar, bodde nära vattnet så det blev mycket strandhäng, både på dag och kväll. Det fanns såå många hundar där som var så himla söta och man ville bara klappa alla, men gjorde såklart inte det pga sjukdomar :((((( En morgon bestämde Thea, min nya norska vän, och jag oss för att gå upp tidigt nog att titta på soluppgången på stranden eftersom att vi bodde på den östra sidan av ön, och då var det några vovvar som följde med oss och bara ville vara nära. Det var så mysigt, de ville liksom bara ha lite sällskap. Soluppgången såg vi inte pga för mycket moln - regnsäsong WOOOOO - men det var mysigt ändå. Vi sov typ 2h på stranden haha och det blåste så mycket att jag hade sand precis överallt efteråt.
 
Nuuu ska ni få lite bilder:
 


» BANGKOK

Hejjj kära bloggis, 
 
Sååå var det dags för ett nytt utomlandsäventyr för Bianca, denna gång i............ Thailand!!
 
Jag har nu bott här i Asien igen i ca 10 dagar, som har varit väldigt upp och ner. Har haft en del nyfunnen separationsångest till Axel, något som jag aldrig någonsin varit med om tidigare, vilket har varit väldigt jobbigt. Ovanpå det har jag dessutom åkt på ett magvirus samt fått massa utslag på grund av att luftkvalitén är sämst här. Så inte en sådär jättebra start på utbytesterminen. 
 
Å andra sidan bor jag jättebra, i en 3a med Martin på ett centralt studentboende tillsammans med 30 andra utbytesstudenter, mestadels svenskar och holländare, med pool, takterass och gym m.m. Alla är supertrevliga och vi har blivit ett jättebra enormt gäng som jag verkligen trivs med! Wifi:t funkar bra när det funkar, men stänger av sig själv till och från. 
 
Skolan ligger ca 30 min bort med tuk-tuk och färja, vilket är ett äventyr varje morgon då ingen riktigt har fått pli på hur systemet fungerar. På vägen hem är det lätt, men på morgonen är det svårt att urskilja vilka tuk-tuks man kan ta och inte då vissa är privata, som taxis, medan andra är offentliga, som bussar (och därmed mycket billigare och tryggare). Själva campuset är ganska litet då det ligger mitt i "gamla stan". 
 
Nu har det här utkastet legat här och skräpat i flera dagar så dags att publicera innan det hinner bli för gammalt!!! Tänkte skriva mer men ni får det i ett annat inläääggg pusssss