» rapsfält

Här nere i Skåne finns det ju määängder av rapsfält - något som jag aldrig sett i blom förut?? Det är otroligt vackert, speciellt när man åker tåg och bara ser gula evigheter utanför fönstret. Så jag bestämde mig för att ta med mig Axel och jaga rätt på en! 
 
 
Sen träffade vi en häst också, fick klappa :)))) 

» hem till stockholm

Idag är det måndag, vi har terminens sista seminarium och imorn åker Axel och jag hem till Stockholm för sommaren! Det ska bli sååå skönt att komma hem igen, har saknat hometown jättelänge nu. Hoppas bara det förblir bra väder! Här i Skåne är det molnigt och tråkigt nu.
 
Här får ni en bild från helgen när Axel och jag fick se soluppgången i Malmö. :)))
 

» PARRANS BRÄNNBOLLSTURNERING

I flera veckor nu har det varit brännbollstuerning på Parentesen, studenthemmet där Axel bor, och förra helgen var det äntligen dags för final, men inte minst sopfinal!! Det var så sjuuukt kul haha, Axels korridor spelade inte, så vi stod alla på balkongen med hög musik och kastade vattenballonger, öste ut vatten med slang och allmänt njöt av tillvaron. Det var dessutom soligt och varmt och såå härligt.
   
 

» eurovision

ESC var världens besvikelse i år. Eller, rättare sagt, vinnarbidraget. Portugals låt sööög, så det var verkligen megasynd. Spolade förbi den varje gång den spelades. Fattade inte heller varför Italien var vinnartippad?? Den låten sög också?? Sverige var okej, gillade uppbyggnaden från vers till refräng men själva refrängen var så tuggummiaktig och monoton. Jag tyckte Moldavien skulle vunnit! De var coola om något. 
 
Kul iaf för Portugal att de inte aldrig vunnit förut och ändå varit med 48 gånger innan. Synd bara att låten var riksdålig. 0 scennärvaro och 0 catchiness. Minns inte ens hur låten gick? Sen var han så sjukt självupptagen också, i intervjun efter påstod han att hans låt var en "vinst för musiken". Ja men absolut, okej nice att du precis dissade typ alla bidrag som vunnit genom åren? Nicee
 
Här får ni iaf en bild från förra året, dvs. livets bästa esc <3333
 

» Fler (instagram)bilder från Örebro

 
Vi cyklade, kollade massa film, åt gott, Elin visade mig runt i både naturreservat och Örebro stad, vi tog fina bilder. Sååå mysig helg!
 
 

» världens sötaste

Detta är min nya bakgrundsbild på telefonen. HUR HIMLA SÖT ÄR HAN INTE!! Kolla fräknarna??!! Jag är så lyckligt lottad :)))
 

» photo spam // elin

 I helgen var jag ju i Örebro och hälsade på min fina Elin, som pluggar där. Hon bor precis bredvid ett enormt naturreservat, så en dag tog vi hennes cyklar och passade på att ha en liten photo shoot :):)
 
 
 

» Örebro

Heej bloggen!
 
Nu är jag i Örebro hos min bästaste vän Elin! Jag har varit ganska sjuk i ett par veckor och mått väldigt till och från. Så kom jag hit och möts av detta????:
 
Har man världens bästa vän eller har man världens bästa vän? Så himla himla mysigt vi ska ha det den här helgen. Igår kollade vi en jäkla massa filmer och bara gosade och idag ska vi promenera lite och gosa mer. Puss på er!
 
 

» Örebro över helgen

Heej bloggen,
 
På fredag ska jag äntligen få åka och hälsa på Elin i Örebro, dit hon flyttade i höstas. Ska bli jättekul att få se hur hon bor och så och allmänt få hänga lite. Har inte mycket till inspiration till att blogga så ni får stå ut med hiatusen. Puss på er
 
Kastar in en gammal bestiebild