» qasa-teamet

Häromdagen hade vi lite photo shoot på kontoret, så tänkte passa på att visa er hur en av bilderna blev och vilka jag jobbar med! 
 
 
 

» jobbjobbjobb

Allt jag gör nuförtiden är att jobba. Det är otroligt kul, men också skitsvårt. Imorn fyller Axel 22 så vi ska ha kalas för honom hos och jag är såå taggad. Ska bli så kul att samla hans vänner, äta god mat, fira och ha det allmänt nice. Ikväll ska vi äta födelsedagsmiddag med hans familj också, ska bli jättemysigt. 
 
När man har pojkvän kan man nästan aldrig ha läppstift på sig, på både gott och ont - nice pga pussar, tråk pga hur fint är inte detta?? ↓ Dolce by Kylie Jenner. Skulle inte träffa Axel förrän sent igår så passade på. 

» amerikanare på besök

 
Hej bloggen!!! Det var ett tag sen nu, I know. Jag har det fullt upp på jobbet och dessutom så hade jag besök i helgen!! Travis och Dylan kom hela vägen från USA för att hälsa på, de ska tågluffa nu i sommar så passade på att börja i Sthlm och hälsa på mig. Så kul att ses igen, det går alltid så lång tid mellan att vi ses! 
 
 
 

» sommarväder

Äntligen lite fint väder igen!!! Och på nationaldagen när jag fick vara ledig till och med!! Axel och jag hängde i Bromma och solade och myste med djuren. Sååå mysig dag!
 

» hemma!

Åh vad skönt det är att vara hemma i Stockholm igen! 
 
Jag har ju fått en praktik på Qasa som Community Manager, så där kommer jag att spendera den mesta av min tid den här sommaren! Det känns jättekul redan, trivs bra. 
 
 Igår var Axel, hans kompis Hugo och jag på P3 älskar Stockholm på Slakthuset - så kul!! Det var massa B-kändisar där, alltid kul att spana lite. Vi tog till och med en bild med PH-Aina och Robinson-Torun haha! Sen var det massa stand-up, lite DJs, pingisbord, ballonger precis överallt - massa nice helt enkelt.