» rosa blixtrar

 
Det hände igen!!! (Ping Josefin)
 
En gång fick jag se rosa blixtrar med min goda vän & granne på mitt landställe på västkusten, typ 2009. Det var fantastiskt och jag var helt amazed över naturfenomenet - hade ingen aning om att blixtrar kunde vara rosa?? Varje gång jag berättade om det för någon kändes det nästan som om jag själv hittade på, trots att jag visste att jag hade sett det med egna ögon. Och nu, i Frankrike, hände det igen!! Och detta gången filmade jag! Bilden nedan är en stillebild från en av mina filmer, dessutom skapade via mobil därav den dåliga kvalitén, men ack så ballt ändå. I verkligheten var det endast själva blixtrarna som var rosa, men på film snappades det upp så att det såg ut som att hela himlen målades rosa. Coolt va??? Jag är sjukt impressed iaf!
 
 

» utsiktspussar

 

» flygplansbilder

Flyget till Nice var ett av de vackrare jag varit med om. Jag flyger så sällan tidigt på morgonen, så var inte beredd på att rivieran skulle breda ut sig så vackert framför våra ögon. Bonus: lite palmer från flygplatsens omgivning. 
 
 

» monaco

Heej bloggen,
 
Glad måndag på er! Nu är vi tillbaka i Sverige igen. Det var fantastiskt skönt att komma bort en vecka, och desto värre att komma hem till ynka 6 grader och regn. Idag vankas det föreläsning, och sen står eftermiddagen öppen. 
 
En av dagarna i Frankrike spenderade vi i Monaco, och här får ni massa bilder! Det var superväder och vi hade en underbar dag med god mat, vackra utsikter och det bästa sällskapet.
 
 

» RIVIERAN

Hej bloggen!!!!
 
Nu är Axel och jag i Frankrike och glassar lite :)))) Det är så himla skönt att få komma bort till lite värme och mys, bara vi två. Kastar in två bilder från flygresan hit så länge!
 
 

» vårbal

Heej bloggen! 
 
I helgen var det vårbal på Malmö nation. Vi hade biljetter till eftersläppet, så Axel, Diego, Johanna, Karro, Frida, Oscar, Lovisa och jag körde middag på Parran, tog lite bilder och förade. Jag har dessutom en ny balklänning som Axel och jag hittade i Malmö som är sååå fin! 
 
 

» tisdag 11/4

Heej bloggen!
 
Tisdag morgon. Dagen började med workshop om photoshop, och nu strax ska vi börja med nästa om responsiv webbdesign. Det är faktiskt riktigt kul, äntligen börjat programmet arta sig. Många av våra föreläsningar är riktigt sega, men nu när vi kör lite mer aktiva workshops där vi lär oss praktiska saker känns det riktigt kul. 
 
Efter workshopsen ska Axel och jag stanna här i Helsingborg hela dagen eftersom att vi har fadderutbildning kl 17 och därefter fadderfest. Tagga handledning imorn kl 8 dock woooohooooo
 
Hoppas ni får en fin tisdag!! (och tagga påskhelgen!!?!!?!)
 
 

» TDC

Finns det något bättre än att få klä ut sig? Det är banne mig en av de bästa sakerna med Lunds studentliv!
 
Här får ni lite bilder från fredagens TDC; Axel, Maja och jag hade tema festival.