» Lund Lund Lund

Hej allihopaaaa,
 
Nu har jag bott här nere i drygt en månad, och jag stormtrivs verkligen. Kursen går bra, föreläsningarna är mestadels intressanta, festerna är kul och jag har skaffat massa underbara vänner. Jag har dessutom börjat engagera mig i nationen, är fotograffunktionär!! Fotade senast vår nattklubb och det var sååå kul, speciellt med alla drunka linslusar haha. Tyckte ändå resultatet blev grymt och fick massa kul feedback så känns toppen :):)
 
Nu i helgen var det ju dessutom nollning här på Malmös och jag var såklart med. Hade en underbar grupp och vi hade pirattema. :))
 

» gästblogg

tjatja bloggeen!! !
 
har varit jääättetrött idag, varit på massa föreläsningar typ heela dagen, uni är verkligen tufft!
 
men snart är det ju helg, hehe kanske inte så snart men men......
 
tack alla :)
 
puss dior
 
^tack Axel

» Vardagstjafs

Hej hörni!
 
Nu har jag bott här nere i drygt 2 veckor och stormtrivs. Det har varit sjukt intensivt med både plugg och nollning och allt däremellan men såklart väldigt roligt också. Har gått med i Malmö Nation (bor ju här också haha), haft mitt första seminarium, gått med i fotoutskottet, fastnat på ett Öresundståg i 1,5h, lagat massa goda pastaröror och vegobiffar, lärt känna nya människor osv osv osv. Här får ni lite vardagsbilder!!
 

» Malmö Nations Novischfest

Hej kära läsare!
 
Ikväll är det dags för novischfest för alla nya på Malmö Nation! Strax ska jag föra med Anna m.fl., Anna och jag gick ju i samma klass på KG och det visar sig att vi bor grannar här på nationen, i samma korridor och allt! Sjukt kul. Tog några bilder med min kamera, men av någon anledning går det inte att ansluta någonting till den här datorn så ni får nöja er med ett par urusla photo booth-bilder istället haha. Puss på er, hoppas ni har en toppenkväll!
 

» 1 month in Southeast Asia: Bali

Hej alla läsare!
 
Juni månad spenderade jag i sydostasien med min kära syster, så nu tänkte jag att det sen länge är dags att dela med mig av våra äventyr och visa er lite bilder!
 
Vi var borta totalt en månad och besökte tre länder, nämligen Indonesien, Vietnam och Thailand, där vi hoppade mellan 7 ställen: ön Bali, ön Gili Trawangan, Hanoi, Hoi An, Ho Chi Minh City, ön Phu Quoc samt Bangkok!
 
Det var en helt fantastisk resa fylld av äventyr, avslappning, vackra miljöer, matsensationer, tåg-, båt-, buss- och flygresor i mängder och bäst sällskap.
 
Destination 1: Bali
 
Den välkända indonesiska ön Bali blev vårt första stopp, och där var vi i 4 dagar. Vi njöt av sol och bad, vackra stränder och varmt vatten, och allt som man ska på solsemester. Jag måste däremot medge att Bali var väldigt överskattat. Man förväntar sig vita stränder och kristallklart vatten, men det var snarare motsatsen. Visst fanns det det på vissa undangömda ställen, men majoriteten av stränderna var gula, ganska smutsiga och vattnet var grumligt. Kuta beach, som vi bodde på, är en enda stor, hetsig turistfälla. Missförstå mig rätt, vi hade det hur bra som helst! Speciellt i och med att detta skulle bli den mer "livliga" delen av resan då resten skulle vara lugnare områden. Det var väldigt mycket liv där, både dag och natt, mitt i centrum liksom.