» friyay

Hola hola chicas y chicos,
 
Äntligen fredag. Inte för att det gör så himla stor skillnad när man inte går i skolan varje dag hehe. Men ändå! Däremot har denna dag varit helt sjuuukt lång, började med seminarium kl 8 och slutade 17 med en sammanfattande föreläsning inför tentan på torsdag. Kursen vi läser just nu heter Perspektiv på Kommunikation och är helt sjukt förvirrande. Ska bli så himla skönt att få den över med (och förhoppningsvis slippa omtenta dessutom..!) och få börja på nästa kurs, som kanske blir lite roligare. Min klass är oavsett hur bra som helst och jag stormtrivs, så plugget kommer väl ikapp.
 
Efter skolan bar det hem för lite höstmys, sen över till Parentesen där jag åt middag med Axel, vi lagade tacos. Hängde där ett tag, och drog sedan hem till Julia som fyllde 22 igår och firade en sväng. Hemma nu och dödstrött.
 
Puss vänner

» TAIZÉ

Hej alla glada!!
 
Om ynka 2 veckor ska jag äntligen, äntligen få åka tillbaka till en av mina favoritplatser här på jorden, nämligen: Taizé. Nu har det gått drygt 5 år sedan jag var där senast och jag är bortom taggad. Det ska bli helt fantastiskt att få försvinna iväg in i klostervärlden i ett par dagar, dessutom tillsammans med min allra bästa vän, bästaste Elin<333
 
Först måste jag bara klara av min tenta nästa vecka så nu ska jag kasta mig tillbaka in i plugget!
 
Här får ni ett par throwbackbilder från 2012 :))
 
 

» tour de chambre

I torsdags hade vi tdc i min korridor, dvs. tour de chambre. Det innebär att man har ett tema (vi hade årtionden), varje rum har ett eget subtema (jag hade 70-tal) och alla bjuder på varsin drink och lek. Sedan går man igenom alla rum och festar tillsammans. Det var sjuukt roligt, alla hade gått all out med både utklädnader och roliga lekar. Jag bjöd på tequila sunrise och vi lekte musikquiz med 70-talslåtar. Det verkade vara sjukt uppskattat och vi hade verkligen jättekul. Vi körde allt från norsk fylla till karaoke till beer pong och drack shots och bål och drinkar. Verkligen en såå kul kväll!
 
 

» 17/10-16

Måndag morgon. Föreläsning 08.00. Kanske vore det inte så illa om man inte hade behövt pendla till Helsingborg. Eller om det inte vore svinkallt. Eller mörkt som natten. Hur sjukt är det inte att det redan har blivit den tid på året när det fortfarande är kolsvart när man vaknar? Finns det ens någon som tycker om det? Jag kommer nog aldrig kunna skaka känslan av obehag. Mörker=natt=sova. Svårare än så är det väl inte?
 
Nu sitter vi i alla fall här, i en föreläsningssal på Lunds Universitet, campus Helsingborg och väntar på att vår föreläsare ska komma. Det positiva med att börja så fruktansvärt tidigt är i alla fall att vi även blir klara tidigt, hemma innan lunch till och med.
 
Hoppas ni får en toppendag kära läsare, nu ska jag försöker lära mig något! Puss

» Rivieran

Heej alla läsare,
 
Förra helgen drog jag en spontanare med en kompis från klassen, Axel, och åkte ner till min familjs hus i Frankrike ett par dagar. Det var såå skönt att slippa kylan en stund för 20 grader och sol :):):)
Vi hängde mest vid poolen och på vår härliga balkong, åt god mat, drack gott vin och bara njöt. Vi drog även in till Grasse en dag och gick ut i Nice en kväll med min gamla kompis Georgia. Superkul!
 
Har inte lyckats ladda in alla bilder än, så här får ni några poolbilder så kommer mer sen! Puss