» one night on the rooftop

Som många av er kanske vet har jag en riktig svaghet för tak. Speciellt innerstadstak som blickar ut över stan. Det är verkligen något magiskt med att sitta högt över allt liv och rörelse och bara se ut, njuta av utsikten och bara iaktta. Mitt happy place.
 
Häromdagen listade jag ut hur man tar sig upp på taket i byggnaden jag bor i, och jösses vad fint det är där uppe. Helt otroligt. Tog med mig Elin upp dit för att dela med mig av magin, vi kollade på solnedgången. Fantastisk kväll.
 

 

» Midsommar 2.0 - BILDBOMB

Hej kära läsare,
 
I fredags hade jag väääärldens bästa dag med mina absoluta favoritpersoner; Elin, Linda och Hedvig. Eftersom att jag missade midsommar när jag var i Asien ville jag fira ordentligt så här i efterhand. Och det blev så himla himla bra. Alltså helt fantastiskt. Skulle inte kunna tänkt mig en bättre kväll. Vi var hemma hos Elin och hade all möjlig midsommarmat, från sill till potatis till gravad lax till romsås till princesstårta hahaha till hemmagjord vegansk nutella till stekt zucchini och ååååååh det var så gott!!! Vi hade dessutom blomkransar och var så fina och mysiga.
 
Åh vad jag har saknat mina tjejer. De är så lätta att vara med, alla kan vi vara oss själva och skratta och berätta allt mellan himmel och jord, fjanta oss och veta att vi alla älskar varandra oavsett. De är seriöst squad goals. <3333
 
So here u go: SPAM
 
 

» HOME

Hej alla fina!!
 
Nuuu är jag äntligen hemma i Svealand efter en lång månads resande. Självklart ska jag berätta allt och visa massa bilder för er asap.
 
I fredags kväll landade Maxine och jag i Bromma där vi möttes av Maxines pojkvän Richard och vår mami. Hemma bjöds det på skumpa & ostbågar som jag saknat så mycket och supermiddag i form av gorpi (hamburgare gjorda på ren) med massa fräscha grönsaker. Mums!
 
Lördag tog jag det luggnnttt och chillade heela dagen, fram till kvällen då Sophie kom över. Vi lagade middag och myste, och sen kom Bella också över. Vid halv 2-tiden drog vi ut och dansade till stängning. Det var en sååå mysig kväll med massa skratt och härligheter.
 
Sen sov Sophie över, vi gick och la oss vid 4 och vaknade idag vid 12. Sen stannade Sophie idag till ca 21 och vi har haft en sååå bra dag. Kollat massa vänner, lagat massa god mat, allmänt bara chillat. Så himla mysigt, precis vad jag behövde.
 
Love ya cutiepie