» jul osv

Hej alla glada!!
 
Hoppas ni haft en trevlig jul, det har minsann jag. Jobbade ju hela veckan inför jul så var heelt utsliten från det, slog in drygt 700 julklappar och hade sår över hela händerna när jag väl var klar. Sen vankades det julafton med släkten, vi var typ 10 pers med både kusiner och mor- och farföräldrar. Väldigt mysigt och ett supernice alternativt julbord i år; inga köttbullar eller prinskorvar men istället roliga saker som tupp, sojakorv och vegetariska grönsaksgrytor.
 
I julklapp fick jag en ny dator!!! Är cptaggad på att den ska komma, och då äntligen kunna plugga, jobba och blogga på riktigt. Min nuvarande dator är ju drygt 8 år gammal och klarar inte av särskilt mycket längre. Med en batteritid på ca 75 minuter och konstanta fördröjningar och lagg ska det minst sagt bli en lättnad att få en ny, snabb dator.
 
Även här i Stockholm spenderar jag mycket tid med Axel, vi sover tillsammans nästan varje natt och jag har nu fått träffa de flesta av hans vänner på diverse ölrundor på Söder.
 
Här är två bilder på Lola vid julgranen. Hon äääälskar julen, det är helt sjukt haha. Hon sitter konstant under granen, försökte öppna paketen när de låg där, äter barr, välter tomtar etc etc. Stormtrivs.

» stockholm

Hej alla fina!
 
Nu äntligen är jag hemma i världens bästa Stockholm igen. Det är såå skönt att vara hemma. I går var det släktglögg vilket som alltid var väldigt mysigt. Idag har jag jobbat i Bromma Blocks och slagit in julklappar, vilket jag även kommer att göra hela veckan!  Så vill ni ha era julklappar inslagna helt gratis & av mig, kom och hälsa på :-)
 
 

» vinterlista

Såg att fina Sofie hade publicerat denna lista nyligen, så passade på att sno den!

 

Bästa skönhetsprodukten?

Kylie Cosmetics lipkit - just nu är jag heelt inne på Dolce K!

Vilken färg har du helst på naglarna?

Ljusgrått.

Favoritplagg?

Mina svarta, utsvängda velourbyxor! Köpte dem förra vintern i Shanghai och de används fortfarande flitigt :)

Favoritaccessoar?

Min svarta tattoo choker.

Vad är det bästa med vintern?

Att skuldfritt få krypa ner under täcket och mysa (helst med sällskap) heeeela tiden :):)

Vad är det sämsta med vintern?

Slask. Haha

Godaste vinterdrycken?

GLÖGG

Favoritserien?

Arrested Development ligger ju alltid på första plats, men just nu kollar jag mycket Archer och Gilmore Girls!

Bästa doften?

Glöggggg

Vad gör du helst en snöig dag?

Om det är soligt och behaglig temperatur är jag gärna ute och promenerar, annars ligga inne och mysa under ett varmt täcke, med massa massa kuddar med kompisar och film :))

» red

Förra veckan var det ju black friday, så passade på att beställa ett set från Forever21!
 
Ni får ursäkta den dåliga bildkvallen, har dåligt ljus i mitt rum och inte tid att fota ordentligt :-) Den är för övrigt en mörk men klar röd med mörkblåa streck längst ut!
 
 

» mojitos & beer pong

Hola amigooos,
 
Som titeln lyder är det typ det jag hållit på med på sistone. Det och jobb! I helgen höll jag i en tvåldemo för Palmolive på Emporia, alltid skönt att tjäna ihop lite extracash när man har lite tid över. Söndagen spenderades med Black Friday-shopping med Hedvig! Köpte en finfin klänning och en innerkudde till ett fodral som legat tom på hyllan alldeles för länge.
 
Håller ju på att dekorera mitt lilla studentkorridorsrum bäst det går. Har för nuvarande min scratch map på väggen, en mandala över sängen och en på golvet, en ljusslinga, världens finaste påslakanset med beige elefanter och bohemiska mönster på och ett par dekorativa kuddar med fluff och stjärnor. Det mesta går i ett vitt/beiget tema. Är ganska nöjd faktiskt!
 
Hänger fortfarande mycket på Parantesen, där min bästa vän Axel bor. Inte så mycket i skolan då vi har projekt på g, men omtenta på kommunikationsteorier på måndag. Kuggade första tentan med 1 poäng :-(
 
Bild 1: förra veckan på Parran när vi gjorde mojitos och spelade beer pong. En klassiker.
Bild 2: Axel och jag på Diegos inflyttningsfest i Helsingborg, tema Pimps & Hoes. Vi var båda hoes :-)
Bild 3: Hedvig och jag i provhytten; klännningen jag köpte. 90-talskänsla. Fick den gratis pga rabatt + presentkort. Win! Nyår?