» LUND

JAG HAR FLYTTAT TILL LUND.
 
Det känns sjukt bra att vara här. Jag bor numera i nationskorridor och trivs toppen! Har hunnit inreda lite grann så det känns väldigt hemtrevligt och mysigt. Dessutom bor jag svinnära Hedvig nu!! Det är så himla kul att för första gången bara kunna umgås på kort varsel och bara svänga förbi då och då och mysa med sin bästis. Imorse svängde jag förbi på frukost, så åt vi våfflor ihop!! Dör så mysigt.
 
Det är också så himla kul att det är så många som man känner här. Stöter konstant på oväntade människor!
 
Men, i morgon börjar jag ju på universitetet. VA. När blev jag så här gammal?? Sinnes ju.
 
Nu har det i alla fall gått en hel vecka av nollning, och det har varit svinkul. Jag ska läsa vid Lunds Universitet, men Campus Helsingborg, så all nollning har hållit på där borta. Årets nollningstema är 365, och gruppen jag hamnade i  har tema kräftskiva! Alla faddrar och nollor är toppen, så himla bra team!
 
Vi har lekt massa massa lekar, kört staffetter, tävlat, haft äggjakt, utomhusbio och festat nätterna långa. I torsdags var vi till och med över i Helsingør, Danmark och festade!! Det var stört kul, en av de bästa utekvällarna på länge. :))
 
Tack fina kräftisar för denna vecka, nu kör vi en vecka till!
 
 
 

» dålig uppdatering

Hej alla läsare!
 
Nu var det visst ett tag sen sist! Jag har haft fuuuullt upp, så inte haft mycket tid över för bloggande! Ni ska såklart fortfarande få höra allt om min resa i Asien och nu förra veckan när jag var i Amsterdam och Köpenhamn osv.