» lista

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp? Bregott, mjölk, ägg, zucchini, mâche

Fyra saker du inte kan vara utan? En kamera, djur, kommunaltrafik, kärlek

Tre saker du inte kan äta? Vit sparris, ananas & kinesisk bönpasta (obs ej pasta gjord på bönor, bean paste är sötsliskigt och strävt)

Två saker som gör dig glad? Kramar & ny musik


» monday morning

God morgon mina fina läsare!
 
Idag är det måndag och jag ska strax ge mig iväg till jobbet. Imorn är det redan dags för flytten, och det ska bli såå skönt att få bli klar med packeländet! Detta blir ju min 13e flytt och jag kan, med erfarenhet, säga att det verkligen är påfrestande att flytta. En positiv sak är i alla fall att man tvingas rensa..! Annars är det bara rena rama helvetet, haha.
Jag har bara varit i den nya lägenheten en gång, men den verkar jättemysig och det kommer nog verkligen bli bra. 3 balkonger och sjöutsikt - jag kan inte direkt klaga. Så ni är varmt välkomna att komma och mysa hos mig i sommar! Däremot kommer jag ju inte bo där särskilt länge, eftersom jag flyttar till Lund i höst..!! Sjukt att jag ska börja på universitetet. Började jag inte gymnasiet igår?? Tiden bara springer iväg i den här åldern.
 
Hoppas ni får en härlig måndag! Pusssssss
 
& här får ni en gammal photo booth-bild från gamla goda tider i Shanghai.

» lista

När vaknade du i morse? runt 11-snåret

Vad var det första du tänkte på när du vaknade? Mardrömmen jag precis upplevt

Har du ringt någon idag? I så fall, vem? Papiii

Vilket humör är du på just nu? Utmattad men nöjd

Har du ont någonstans? Ja haha, skar mig på fingret idag :-(

Något du är sugen på att äta just nu? Väldigt nöjd faktiskt!

Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Maat

Vilken var den första hemsidan du gick in på internet idag? Watchseries.ph

Vad gjorde du idag och ikväll? Packat, packat, packat. Spelat lite yatzy med päronen hehe

Vilken är den första låten du sätter på idag? Never be like you - Flume

 

» Arroyo Seco - camping

De sista dagarna i CA var jag och campade. Vi åkte till Arroyo Seco, som ligger ganska nära Santa Cruz, hälsade på Rylands familj på vägen också. Det var supermys, och jag som egentligen aldrig riktigt har campat förut! I alla fall inte på det här sättet. Naturen var otrolig, som vanligt i Kalifornien, och som vanligt tog jag massa bilder:
 
 

» 14 april 2016

Hej fina läsare!
 
Just nu är jag mitt uppe i ytterligare en flytt! Hejdå Scheelegatan och hej Norr Mälarstrand! Som vanligt flyttar vi inte särskilt långt haha. Om jag räknat rätt blir det här min... 13e flytt! Tjena.
 
Så vad har jag haft för mig på sistone egentligen, vad har ni missat? Förutom flytten - inte särskilt mycket! Jag jobbar, jag reser och nu flyttar vi. Det är typ det. Jag visade er bilder från Danmark, New York, västkusten och nu Kalifornien. Nu stannar jag hemma ett litet tag, men förhoppningsvis ska jag ut och fara snart igen. Som ni vet har jag ju lite svårt att stanna på ett ställe, haha.
 
Vet att jag inte bloggat mycket på länge, vet att jag lämnade er lite utanför mitt liv i Shanghai, men som jag förklarat gick det ju bara inte med internet och spärrar och allt var det var. Så nu när jag är igång igen, vad vill ni se? Tyck till!
 
PS. Idag är det min bästis födelsedag, GRATTIS på 21-årsdagen Elin!! ♥
 
 

» pirate's cove // sunset

As you may have noticed, I'm such a sucker for sunsets. And my boo. AAAaand a good view. So the three combined is just beyond words. All of that on top of the warmth both mentally and physically of California = my true happy place.
We went on quite a few sunset rides, and at one of them we stopped by Pirate's Cove, as shown below in the photos. Such a genuinely beautiful place.
 

» take me back to the sun and the palm trees

where i wanna stay forever
 
 
 

» Venice Beach

Oh my gosh you guys, I just had the most amazing 2 weeks in California. I hate to have to leave the sun and the happiness that California brings me.
I got picked up at the airport and we went straight to Venice Beach. It was so nice, beach quality time is the best type of time. More updates with more pictures are on their way.