» update

Hej alla kära läsare! Blogg.se-portalen har legat nere ett tag, men nu är den äntligen uppe igen så här kommer en liten uppdatering!!
 
Vad har egentligen hänt sedan sist? Juste, ni har ju inte fått höra om Halloween än!
Fredagen var vi ju i Ningbo och hälsade på Ashley och gick på hennes hemmafest, som var hur najs som helst. Ashley bor mitt på bargatan, så efter ett tag drog vi bara ner och in på närmsta bar! Dansade, skrattade, snackade, drack, riktigt bra kväll.
 
Dagen efter turistade Lisa och jag omkring i Ningbo eftersom att vi redan var på plats, sen for vi tillbaka till Shanghai och kvällen spenderades på Mansion med Alex och Nicole. Sen träffade vi såklart massssa andra av mina vänner där som jag hängde resten av kvällen med. Sov över i dormsen på Shanghai University där jag börjat hänga jättemycket på sistone.
 
I helgen var vi på Perry's, sen Myst, sen Shelter och sen efterfest hos Mikael på fredagen, och på lördagen så kom Ashley och hälsade på så vi drog till Perry's igen, och sen Mansion. Hahaha, kom hem 5 på lördagmorgonen, 8.30 på söndagen. Och då hade vi inte ens stannat till stängningstid. Fick med mig en rosa sombrero hem?
 
Nu ska jag åka och hämta upp biljetter till Galantis som spelar på lördag, jag har fixat ihop ett gäng så vi är typ 13 pers som ska gå! Sååå kul :)))))
 
Internet laggar så kan inte infoga bilder men det kommer snart! Keep tuned

» Changzhou

Förra helgen var jag för övrigt med min nya kinesiska kompis Craig i hans hemstad, Changzhou! Vi drog en roadtrip och hade en underbar helg. Sååå kul att få höra om kinesisk kultur och slang och allt därimellan från en äkta i kines i min egen ålder. Som dessutom är väldigt västerländsk så han lixom fattar. Vi har riktigt roligt ihop!