» Första kvällen ute med Bella & Johanna

 Första kvällen var vi på M2 och sen hamnade vi på Luce för efterfest. Sjukt bra kväll och jag tror att tjejerna uppskattade det. Så himla härligt att ha dem här.
 

» Christmas in Shanghai

Hej alla fina och god jul!
 
Tänk att det har blivit julafton redan?? Så sjukt, tiden har verkligen sprungit iväg. Här i Shanghai är det inte mycket till julstämning men vi har gjort så gott vi kunnat; liten plastgran har vi minsann införskaffat, som vi dekorerat så fint med både kulor och glitter! På toppen fick en rosa sombrero jag fått med mig hem från Mansion sitta haha. Sen har vi dessutom också gjort pepparkakshus, och när min pappa var här hade mormor och farmor skickat med lite julmys, så några tomtar, ett sånt ljus som man bränner lite varje dag och varsin chokladkalender har vi alla. Bella och Johanna tog också med sig både skumtomtar och pepparkakor, men bäst av allt: GLÖGG. Så ganska mycket jul ändå! Juste haha, Lisa, Måns och jag har ju köpt jultröjor också och imorse fick vi tomteluvor av Charles och Måns som vi alla hade på oss i skolan idag. JA, vi gick i skolan på julafton. Däremot har vi ju ingen snö, men det har jag hört att ni inte har hemma i Stockholm heller.
 
Just nu sitter Lisa och jag och titar på Ensam Hemma i ren julanda. Efter skolan idag anordnade vi en liten svensk jullunch hemma hos oss, med köttbullar, prinskorv, potatis, brunsås, lingonsylt, glögg och till och med sill! Thank god for Ikea hihi. Ett matkoma senare satt vi allihop i soffan framför julkalendern och bara hade det allmänt mys. Det blev en rätt bra julafton trots allt. Den senaste timmen nu har jag suttit i telefon med mamma och pappa, så mys att få julmysa lite med dem på distans också.
 
 
God Jul kära läsare!

» Bella & Johanna

Nu är mina älsklingar här!! Sååååå kul med besök. Ska försöka uppdatera med bilder senare. Ikväll ska vi ut, till M2!! Puss

» Halloween pt 2

Andra kvällen, dvs riktiga Halloween, var vi tillbaka i Shanghai och började på Windows och avslutade på Mansion där vi råkade stöta på jättemånga av mina kompisar vilket var sjukt kul! Som vanligt blev kvällen alldeles för sen på Mansion haha, speciellt i och med att de stänger kl 9 på morgonen. Vi stannade till ungefär 7. Sjukt att komma ut ur klubben och se att det är morgon. Och inte bara morgon som i typ 3-4 när det börjar bli ljust på svensksommaren, men 7 som i ljustLJUST hahahaha. En av de bästa helgerna här i alla fall.
 
 

» Bilderna från Halloween pt 1

Eftersom att jag kommer in på den här domänen så sällan blir jag alltid tvungen att gå tillbaka i arkivet och kolla vad jag faktiskt lagt upp haha, och såg nu att ni aldrig fick se bilder från Halloween! Självklart ska ni få det, så här kommer de, sjukt i efterhand haha!
 
Dessa bilder är då från först Halloweeenkvällen, dvs fredagen när vi var i Ningbo på Ashleys hemmafest. Sjukt kul hade vi, så kul att träffa Ashley igen och få lära känna hennes härliga kompisar. Eftersom att hon bor mitt på den lokala bargatan avslutades kvällen på två olika barer. Väldigt bra kväll med massa dans och skratt.

 
 

» Hangzhou pt 2 - West Lake

Efter ett par timmar där fortsatte vi till UNESCOmarkerade West Lake som var heelt otroligt. Vi hann precis se solen gå ner över sjön, bara wow. Titta för er själva.
 
 

» Hangzhou pt 1 - Lingyin Scenic Area / Temple

Hej alla fina! Idag är det söndag och jag har varit i Hangzhou! Hangzhou ligger ca 1-2h med tåg utanför Shanghai, är huvudstaden i Zhejiangprovinsen och även känt som "Heaven on Earth" här i Kina, tillsammans med Suzhou. Det bor ca 9 miljoner människor i Hangzhou, dvs nästan lika många som i hela Sverige, men den är bara den 9e största staden i Kina.
 
Vi började dagen med att åka ut till Lingyin Scenic Area där vi besökte ett par buddhistiska tempel, såg några mindre vattenfall, massa bergväggar med buddhor i och allmänt vacker natur. Det fanns till och med lite snö!
Buddhor + vattenfall = happi Bianca. :))))))
 
 

» Äntligen!

Omg, äntligen lyckades jag komma in på servern!! Blogg.se har varit onåbar i flera veckor nu så har inte kunnat blogga alls!!! 
 
Hej alla fina, vad kul att kunna uppdatera lite! Sen sist jag skrev har jag ju varit på två konserter; Dada Life och Galantis och de var heeelt suveräna! Verkligen bland de bästa konserter jag varit på.