» Panik.

Börjar få panik. Har världens bästa år här, vet att jag skulle varit olycklig hemma och att det här gör mig riktigt gott, men kan inte sluta tänka på hur det kommer bli när jag kommer hem. När alla mina bästa vänner redan tagit studenten och många av dessa lämnar Stockholm för att börja sina liv med sabbatsår och universitetsplugg överallt omkring världen förutom hemma med mig. Jag vet inte om jag vill börja Franska igen. Tänk om jag inte kommer trivas där längre? Grejen är ju dock att jag inte kan byta. Utbildningen är viktigast och det finns ingen annan skola som erbjuder det jag behöver och vill ha, det som Franska erbjuder. Fast är det ändå inte viktigt att jag ska vara glad och nöjd mitt sista år i gymnasiet? Jag har panik och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag bara hoppas att allt löser sig och blir bra.


Schmé
02 February, 2014 - 21:56 / BLOGG: http://minafavoritrecept.webblogg.se/

Ditt sista år i gymnasiet kommer bli helt fantastiskt, om inte så kommer jag och slår någon i ansiktet åt dig! <3

Anonym
02 February, 2014 - 21:56

Varför skulle franska vara den enda skola som erbjuder "det du vill ha"? Finns väldigt många bra om inte bättre skolor

Ebba (Alltså, forssberg)
02 February, 2014 - 21:56

Ärligt talat… Ja, saker kommer att vara väldigt annorlunda när du kommer hem samtidigt som ingenting kommer att ha förändrats. Önskar att någon hade förberett mig mer på hur man skulle må samt hur allt skulle bli med vänner och skola när jag kom hem, fast det behöver vi inte ta nu. Men allt kommer bli super :) Ta nu och njuuuuut istället av din tid du har kvar av ditt bästa år någonsin :)))))

C-J
04 February, 2014 - 21:56

När du går sista året hemma i Sverige o gamla klasskompisarna redan tagit studenten så: 1) dina bästa gamla klasskompisar kommer du fortsätta ha bra kontakt med o träffa osv (det kommer visa sig vilka det är), 2) du kommer säkert att lära känna nya mkt bättre o ha ett superskoj sista år, 3) när du tar studenten så kommer dina bästisar att uppvakta dig :D Allt jag menar är att det kommer bli najs :) jag känner på mig det :)

Anonym '(;..;)'
04 February, 2014 - 21:56

Hakuna Matata.


Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback