» Emily my Emily

Hela helgen spenderades med en av mina närmsta vänner här. Förmodligen närmsta, efter den här helgen. I fredags kom hon över, som ni vet om ni läste inlägget här nedan, och sov över. Morgonen därpå lagade vi pannkakor, gjorde oss i ordning och for in till staden. Jag fyndade två mössor, en av på vilken det står Bitch på, en militärjacka, lite trosor från VS och ett par väl efterlängtade mjukisbyxor. Det blir så himla kallt om kvällarna här, mitt rum är i det före detta garaget, så det är inte direkt väl isolerat. Fyndade ett par svinsofta illrosa från Abercrombie. Hehe.
Sen sov Emi över igen, och på söndagen hade värdmami & papi kalas eftersom värdpapi var hemma över helgen. Jag bakade chokladbollar och alla älskade dem. Who can blame 'em?
På kvällen kom även min pojke över, vi gjorde en brasa i trädgården, satt i utesoffan med en filt, drack te och tittade på stjärnorna. Kan ha pussats lite också, han höll ju trots allt om mig och jag satt mer eller mindre i hans knä.
Så nu sitter jag här, i vardagsrummet, med en kopp speciellt te som ska hjälpa mot min mensvärk, en handduk på huvudet efter kvällsduschen, iklädd myskläder och tack gode gud utan bh. Rena rama skämtet vad skönt det är. Klockan är strax tjugo över 8, men det känns snarare kring 10. Ganska skönt. Ska strax börja med mina läxor. Puss på er.
 
För övrigt har jag beställt en balklänning till the marine ball vi ska på nästa månad. Guuuuud så fin den är.
 
 


Anonym
15 October, 2013 - 05:25

Lägg upp en bild på honom plz?:)

Anonym
15 October, 2013 - 05:25

får jag ställa en fråga? :)
du verkar få killar på fall hela tiden. hur gör du`? hur flirtar du osv? vilka är dina tips för hur man kan göra. har assvårt att ta kontakt med killar så, om inte de tar kontakt med mig. lättare på fester:P
kram


Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback