» Konfa 3.0

 
 
 
 
 

Hejsan kära vänner. Nu tänker jag ta mig en liten stund här för att uppdatera er lite granna vaaaa. Har nu varit precis en vecka på konfa, har det så jäääävla underbart här. Världens bästa ledarteam och världens bästa konfirmander. Helt sjukt vad fina de är. Vi har gjort cpmycket saker, haft bröllop, lekt massa massa lekar, haft pass och lektioner, ätit 5 gånger om dagen varje dag, varit i Sala Silvergruva (obs där senaste Greveholm spelats in), fångat tassande konfirmander om kvällarna, osv osv listan tar aldrig slut.
Ikväll höll jag i andakten tillsammans med Marcus, och shit vad bra det blev. Flera konfirmander satt kvar efter och grät tillsammans, jag blev så otroligt rörd. Lät själv några (läs: floder) tårar falla, det kändes skönt att få gråta ut.
Men nu tänker jag inte skriva mer för konfisarna har hittat bloggen hahahh. Pussssss

 

 


» låg uppdatering, jag vet. - recap

Hejhej, jaja jag vet att jag har sugit på att uppdatera på sistone men jag har haft mycket för mig. Största del av min tid har ockuperats av visumansökan till USA, då hemsidan har legat nere, men även av E, konfagrejer, vänner osv. Bloggen har hamnat lite i skuggan, men så blir det ibland.
I onsdags gick vi ut tvåan, sjukt vad tiden går. Om bara två månader far jag och om 14 börjar jag trean.
Sen i fredags kom även min fina pojk hem och det var så otroligt härligt att se honom igen.
Nu är det torsdag och jag har precis jobbat klart mitt hemmaläger med konfisarna. Så himla fina de är, ser verkligen fram emot bortalägret. Är ensam hemma så står atm i köket utan byxor och äter brunsås, samt lyssnar på Aviciis nya singel. Liiiiiivet, brothers. Edo kommer nog hit snart igen, vi har såklart hängt typ 24/7 sen han kom hem.
På söndag bär det av mot Sätra Brunn, där jag kommer att vara till den 3e juli, så då kommer det nog inte bli så mycket bloggning.
 
Här är mina senaste instagrambilder;
 
 

» 12.46

Gick upp för typ fem minuter sen, vaknade av ovädret. Tycker faktiskt det är jättemysigt när det blixtrar och åskar, det händer ju inte så ofta. Däremot krockar det lite med dagens planer, jag som hade tänkt gå ut på stan med syrran, men vem vet, hon kanske är game ändå.
Det verkar som att ovädret är rakt ovanför oss, dundrandet kommer nästan precis i takt med bixtrarna. Spännande, aldrig varit med om liknande. Sjukt att det var världens sommar igår.
Nu är det för övrigt 5 dagar kvar tills Edo kommer hem. Längtar längtar längtar ihjäl mig. Börjar kännas lite tomt här.
 
Igår kväll blev det balkonghäng med finaste Linda och Tora, vi rökte pipa och drack drinkar (läs: Tora = bästa bartendern), umgicks som vanligt. Efter ett tag kom även Julle och David, Julle stupfull som vanligt.. Hann facetimea lite med fina E också.
 
Nu ska jag kasta mig ut i regnet och köpa ägg, because CRAAAVINGS. puss

» picknick con linda y hedvig

Idag var en sån där underbar sommardag. Mötte upp Linda och Hedvig vid 2 tiden, vi gick och köpte picknick och satte oss i Rålis, vid Smedsuddsbadet, den lilla stranden precis bredvid där. Sjukt mycket folk och världens härligaste väder. Linda och jag badade (årets första dopp!), vi åt en massa, pratade en massa, ville dansa en massa. Jag bar en bandana och Linda sa att jag såg ut som att jag kom från 60-talet. Tog det som en komplimang.
 

» poolparty chez pronas

Igår kom syrran hem, så vi hade världens mysigaste familjepicnic. Hann även träffa upp fina Maya som är i Stockholm över helgen, en vän jag skaffade mig under EYP helgen i februari!
På kvällen vare pool party hos Pronas (Jonas) ute i Täby och det var yyytterst mys. Kast med liten Bianca i poolen vad inte lika populärt hos mig. Bussarna är för övrigt kaiki också, BLÅ BUSS SKA VARA BLÅ JU
 

» öregrund

Heej kompisar. I onsdags drog jag till Erics landställe uppe i Öregrund med ett gäng finisar, bestående av Eric, Charlie, Nina, Amanda och Edward. Vi kom hem igår, efter två dagars kubbspelande, vindrickande, solande, badande, glass-ätande osv osv. Voilà un petit bildbomb:
 

» hedvig

bilder för någon vecka sen när hedvig och jag hängde.
 
» ett intellektuellt inlägg

HEJ FELLOW KORVS!
 
Jag ska gästblogga för jag är så intellektuell!
 
Sjöng precis 1000 och en natt rökte vatten pipa det var mysigt men inget mot vad E kommer få när han kommer hem, hehe
 
från i lördags bara för att jag ser så intellektuell ut
 
Kärlek och sex
 
JAG = LINDA EKDAHL

» bildbomb

Några bilder från igår kväll. Sjukt kul var det.
 

» nu kör vi