» frågestund: svar

rox sa... "Finns det något du samlar på? Och isf, vad?? :)"
Svar; Japp, det gör det indeed! Jag samlar på godispåsar, har en samling på ett tjugotal olika påsar från olika affärer och länder :)

Denise sa... "1. Visst borde vi ses NU!? 2. Favoritband/låt? :)
svar; 1. Jadu, kära Denise, det borde vi definitivt!! 2. Favoritband, Muse & Never Shout Never. Favoritlåt: om jag bara får välja en: The Beach Boys – God Only Knows, får jag välja flera blir listan oändlig :))))

Anonym sa... "Senaste killarna i ditt liv? Någon kärlek för tillfället? Fin blogg tjejen!"

Svar; Tack så väldans mycket! Senaste killarna i mitt liv, jadu, i somras gjorde ju jag och mitt ex slut, efter det var jag, i september, på g med en kille från Nacka i några veckor, det hann dock inte bli något seriöst. Just nu och ca en vecka tillbaka har jag en ny kille i mitt liv, jajamen. :)

Anonym sa... "tips on flirting?"

Svar; Oj haha, herregud, sånt kan jag ju inte svara på!

Anonym sa... "är du oskuld? dejtar du någon? vad har du för komplex? vad tycker du är snyggt på dig själv?"
Svar; Nej, jag är inte oskuld, och ja, jag dejtar någon. Komplex - min kropp, typ faktummet att jag är så kort och att jag inte har världens smalaste ben... Däremot älskar jag min smala midja och mina gröna ögon.

Anonym sa... "Är du bra på att hångla?? Om, nej... Finns det någon som är det? <3"
Svar; Ja, alltså du vet, jag är ju bäst på det. Hahaha, alltså det kan du ju inte fråga mig, du får snarare fråga någon jag hånglat med. Däremot vet jag ett antal personer som är det, ja ;)

Anonym sa... "Vad hände med ditt ex och Miriam när ni gjorde slut? Blev de ihop då? Har för mig att de fanns en hångelbild på dem på fb. Just wonder... <3"
Svar; Ojojoj där har vi ett jävligt falskt rykte! Inget ens i stilen med det har hänt. Efter att mitt ex och jag gjort slut bröt vi kontakten totalt, detsamma gjorde Miriam med honom. Däremot har Miriam haft två andra pojkvänner sen dess, det kan ha varit en sådan bild du sett.

Anonym sa... "vad tycker du om ditt ex nu i efterhand?"
Svar; Under det år vi spenderade tillsammans lärde jag känna honom till det innersta. Ingen kände honom bättre än jag. Mot slutet av vår relation hade han svårt att se något ur ett annat perspektiv än sitt eget, vilket försvårade en hel del saker något enormt. Visserligen skulle det kunna varit så att det alltid varit så, bara att jag inte sett det föränn då.
Nu när han börjat VRG Djursholm tycker jag att han blivit något enormt mycket Djursholmigare, från vad jag har hört i alla fall, (det är inte som om jag umgås med honom eller ens har någon form av kontakt med honom. han tog till och med bort mig från facebook, haha. mooooogen kille.). Han verkar inte över huvud taget samma som då jag kände honom. Jag tror vi båda förändrats en hel del sen i somras, och jag tror att det verkligen var för det bästa. Vi passade inte bra ihop och nu har jag gått vidare till något mycket bättre♥.
sammanfattat, om det nu är så att du inte orkar läsa allt det jag skrivit - Vi är inte vänner längre, och jag är riktigt jävla fucking glad att vi gjorde slut.

Bella sa... "Visa bilder på ditt rum? Bild på en outfit som beskriver din stil bäst? Favoritsport?"
Svar; Bilder på mitt rum kommer! Jag måste bara städa det först, och det är något jag inte orkar göra än, hehe. En bild som beskriver min stil bäst... Alltså jag har själv ingen aning, men vi kan ju se vad andra säger:
Och min favoritsport är ridning :)

Rox sa..."Vad skulle du hetat om du var kille? Vad fanns det för andra potentiella namn som du kanske skulle hetat?? <3<3<3"
Svar; Först var det meningen att jag skulle heta Olivia, då min systers favoritfilm var Bassil Mus (den lilla musen där heter ju Olivia) och hon ville så gärna att jag skulle heta det, annars skulle jag även kanske hetat Paris. Om jag hade varit en kille hade jag hetat Carl Oliver, Carl Emil eller Carl William. Carl innan är en familjetradition, alla killar i släkten heter Carl innan, men då skulle inte det vara tilltalsnamnet, utan bara ett mellannamn som står innan :)

Anonym sa..."ta bilder på din lägenhet! o lägg ut på bloggän"

Svar; Jag skaaaaaaa. Har haft sjukt mycket plugg, inte orkat än så länge. Det kommer, snart, promize.

tack för alla frågor finisar! puss


bella
13 December, 2011 - 23:02

Nej va stelt, du får nt tro att JAG nt vet hur din stil e, ville bara tillföra ngt kul i frågestunden :P <3

*
20 December, 2011 - 23:02

svar på fråga 6, ja


Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback