» karneveljen

Heej fina läsare,
 
I lördags var det äntligen dags för Karneveljen! För alla som inte är engagerade i Lundalivet, är detta en stor fest som kickar igång Karnevalperioden. Karnevalen är som en stor festival som sker var fjärde år, med konserter, food trucks, shower m.m. I år är det dags mellan den 18 och 20 maj, och jag är med och voluntärarbetar för det hela! Jag är med i en sektion som heter Blädderiet, som är ansvariga för programblad och tidning, och jag är fotograf inom detta. Vi har massa happenings under våren ledande upp till själva Karnevalen, och nu i lördags var det den första stora, nämligen Karneveljen.
 
Vi var kanske 3000 pers som samlades i en enorm arena, typ som när man går på konsert ni vet, med läktare och allt! Showen bestod av allt från musik till snapsvisor, orkestrar som tävlade mot varandra, kändishälsningar m.m.!! De hade fått Johan Glans och David Batra att vara med på en sketch, David Lindgren under själva Melodifestivalen, alltså mitt i ett program (genrep antar jag), vända sig till kameran och skicka en hälsning till oss, och Bianca Ingrosso och Jesper Rönndahl (min FAVVO) skickade varsin självinspelad videohälsning. Det var sååå fett! Sen fick alla i publiken varsin lyspinne och vi dansade med dem när Karnevalslåten släpptes. 
 
Vi fick faktiskt mat också, men den var fruktansvärd haha. En kompakt och sjukt torr bulgur"sallad". Dock fick vi både vin och öl och snaps också så det var roligare (:
 
Alla sektioner hade även ett tema, och vi i Blädderiet hade tema kärlek! Så här såg jag ut i ansiktet ↓. Hade även ett par röda glitterhjärtan på ett diadem som viftade omkring och en helröd jumpsuit. 
 
 
 Puss på erLämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback