» hetsigt

Heeej bloggis,
 
Idag är det tisdag och jag gick upp redan 06.30 för första gången på jag vet inte ens hur länge. Vi hade iaf seminarium kl 8 så upp och till Helsingborg stod på schemat. Nu väntar ett seminarium till, och sen tar vi helg! Wooooo men egentligen inte såå nice pga har munta nästa vecka som måste preppas för. 
 
I helgen kommer iaf min fina Elin hit och hälsar på!! Ska bli såå mys. Dessutom så har vi TDC i Axels korridor på fredagen och sen ska vi efterfesta på en annan TDC dagen efter. Det blir minst sagt en fartfylld helg :--) Idag tänkte jag fixa outfit till TDCn, blir probs en hel del bilder så det får ni se seeeeen.
 
Hoppas ni får en superfin dag och vecka och helg om vi inte hörs mer innan dess!;)););)) puss
 
Här får ni en bild på mig och Schmé från när jag var och hälade på henne i Örebro ♥
 

» frankrike

För några veckor sen var Axel och jag i Frankrike en sväng, som det nu har blivit tradition av. Här får ni lite bilder;
 
 

» måndag 2/10

Måndag. Axel och jag sov nästan ingenting inatt, somnade först vid 00.30 och vaknade vid 3 för att inte kunna somna om igen förrän 6-snåret. Needless to say fick vi skippa första föreläsningen som var vid 8 eftersom att vi då hade behövt gå upp samma tid som vi lyckades somna. 
 
Idag var det regn och rusk i både Lund och Helsingborg. Riktigt vidrigt väder. En typisk sån dag som man bara vill ligga inne i sängen och kolla serier och lyssna på ovädret. Regnar det fortfarande ikväll är det exakt det Axel och jag ska göra. :))
 
För övrigt har jag gått med i Helsingkronaspexets PR-utskott. Det ska bli jättekul att få engagera sig lite och ha en grupp liksom, tidigare har jag ju fotat för Malmö Nation men det blir lätt ganska ensamt då man både fotar och redigerar ensam. Är taggad på att se vad spexet har att erbjuda. 
 
Tbt när det var soligt. ↓
 
 

» hedvig på besök

Hej bloggis,
 
I helgen var min Hedvig här!! Det var såå mysigt att få lite kvalitetstid. Vi började med att äta lunch i Malmö efter att jag varit och färgat min utväxt, följt av lite häng på Emporia. På kvällen festade vi på Parran.
 
 
Pusssssss