» sthlm

Så var jag hemma i Stockholm igen. Numera är ju "hemma" Bromma, eftersom att mina föräldrar flyttat dit, så nu hängs det i Äppelviken. Det är fortfarande väldigt ovant i och med att jag aldrig riktigt hängt här, har inte så bra koll på lokaltrafik, vägar osv. Mycket att upptäcka. 
 
I fredags fyllde i alla fall min syster 25, så det vankades middag på Punk Royale - vilken otrolig upplevelse det var!! Har aldrig varit med om liknande. Maten var fantastisk, allt från pilgrimsmusslor till rysk kaviar till hummer och tryffel och ål och rom och anklever och allt möjligt riktigt lyxigt och nice. Eftersom att det låg så nära där Axel bor, på Söder, så sov jag över hos honom efter. Svårt att sova utan honom, såklart.
 
Lördagen blev mys hos Axel in på tidig eftermiddag, sedan hem till Bromma igen för att hjälpa preppa inför Maxines tjejmiddag. Mammas kompis Robban caterade och maten var sååå god då med. Tre rätters och vinprovningar och lekar vid bordet stod på schemat. Sen kom Axel över vid slutet och sov här.
 
Imorse vaknade vi av solsken och det bästa omfamnandet, och så gick vi och hämtade Lola så att hon också fick vara med och gosa i sängen. Sen satte vi oss i trädgården och myste i solen efter en brunch av resten från gårdagens kalas. Dvs. griskind och en underbar gräddsås, sen stekte vi på potatismoset till potatisplättar och topppade det hela med riven tryffel. Det är helt stört nice att bli så bortskämd när man kommer hemhem haha.
 
Nu blir det söndagsmiddag med familjen! 
 
 
Pusssssss
 Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback