» måndag 23/1-17

Så var det måndag igen.
 
Idag hade jag seminarium kl åtta på morgonen. Minns faktiskt inte senast jag gick upp så tidigt. Och det blir ju dubbelt så jobbigt när man ska hela vägen till Helsingborg också - var tvungen att gå hemifrån innan klockan ens slog 7. Var hur trött som helst, som vanligt gick Axel och jag inte och la oss i tid, men sen när seminariet var klart kändes det ändå skönt att vara uppe i tid och ha hela dagen framför sig. På vägen hem från tåget gick jag förbi butikerna i stan och köpte faktiskt med mig en kappa på rean - skitsnygg. Ska försöka ta några bilder (aka tvinga Axel att, haha) så ska ni få se. Har ju faktiskt letat länge efter en snygg en och jag tycker ju inte heller att jag passar i kappa så är reeeaal happy 'bout it. 
 
Sen kom jag hem, började fixa lite med mina datorer (mycket att föra över etc) och lagade lunch. Det blev en svampsoppa och lite potatisbullar. Lätt men ack så gott :)))
 
Nu väntar jag på att Axel ska komma över så ska vi äta middag. Ikväll har jag lagat honungsglaserad kyckling i ugn, en soja+koksmjölksås med wokgrönsaker i och ris till det. Ska bli megaagott!
 
 
PussssLämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback