» 1 month in Southeast Asia: Bali

Hej alla läsare!
 
Juni månad spenderade jag i sydostasien med min kära syster, så nu tänkte jag att det sen länge är dags att dela med mig av våra äventyr och visa er lite bilder!
 
Vi var borta totalt en månad och besökte tre länder, nämligen Indonesien, Vietnam och Thailand, där vi hoppade mellan 7 ställen: ön Bali, ön Gili Trawangan, Hanoi, Hoi An, Ho Chi Minh City, ön Phu Quoc samt Bangkok!
 
Det var en helt fantastisk resa fylld av äventyr, avslappning, vackra miljöer, matsensationer, tåg-, båt-, buss- och flygresor i mängder och bäst sällskap.
 
Destination 1: Bali
 
Den välkända indonesiska ön Bali blev vårt första stopp, och där var vi i 4 dagar. Vi njöt av sol och bad, vackra stränder och varmt vatten, och allt som man ska på solsemester. Jag måste däremot medge att Bali var väldigt överskattat. Man förväntar sig vita stränder och kristallklart vatten, men det var snarare motsatsen. Visst fanns det det på vissa undangömda ställen, men majoriteten av stränderna var gula, ganska smutsiga och vattnet var grumligt. Kuta beach, som vi bodde på, är en enda stor, hetsig turistfälla. Missförstå mig rätt, vi hade det hur bra som helst! Speciellt i och med att detta skulle bli den mer "livliga" delen av resan då resten skulle vara lugnare områden. Det var väldigt mycket liv där, både dag och natt, mitt i centrum liksom.
 Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback