» mojitos & beer pong

Hola amigooos,
 
Som titeln lyder är det typ det jag hållit på med på sistone. Det och jobb! I helgen höll jag i en tvåldemo för Palmolive på Emporia, alltid skönt att tjäna ihop lite extracash när man har lite tid över. Söndagen spenderades med Black Friday-shopping med Hedvig! Köpte en finfin klänning och en innerkudde till ett fodral som legat tom på hyllan alldeles för länge.
 
Håller ju på att dekorera mitt lilla studentkorridorsrum bäst det går. Har för nuvarande min scratch map på väggen, en mandala över sängen och en på golvet, en ljusslinga, världens finaste påslakanset med beige elefanter och bohemiska mönster på och ett par dekorativa kuddar med fluff och stjärnor. Det mesta går i ett vitt/beiget tema. Är ganska nöjd faktiskt!
 
Hänger fortfarande mycket på Parantesen, där min bästa vän Axel bor. Inte så mycket i skolan då vi har projekt på g, men omtenta på kommunikationsteorier på måndag. Kuggade första tentan med 1 poäng :-(
 
Bild 1: förra veckan på Parran när vi gjorde mojitos och spelade beer pong. En klassiker.
Bild 2: Axel och jag på Diegos inflyttningsfest i Helsingborg, tema Pimps & Hoes. Vi var båda hoes :-)
Bild 3: Hedvig och jag i provhytten; klännningen jag köpte. 90-talskänsla. Fick den gratis pga rabatt + presentkort. Win! Nyår?
 
 

 Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback