» jul osv

Hej alla glada!!
 
Hoppas ni haft en trevlig jul, det har minsann jag. Jobbade ju hela veckan inför jul så var heelt utsliten från det, slog in drygt 700 julklappar och hade sår över hela händerna när jag väl var klar. Sen vankades det julafton med släkten, vi var typ 10 pers med både kusiner och mor- och farföräldrar. Väldigt mysigt och ett supernice alternativt julbord i år; inga köttbullar eller prinskorvar men istället roliga saker som tupp, sojakorv och vegetariska grönsaksgrytor.
 
I julklapp fick jag en ny dator!!! Är cptaggad på att den ska komma, och då äntligen kunna plugga, jobba och blogga på riktigt. Min nuvarande dator är ju drygt 8 år gammal och klarar inte av särskilt mycket längre. Med en batteritid på ca 75 minuter och konstanta fördröjningar och lagg ska det minst sagt bli en lättnad att få en ny, snabb dator.
 
Även här i Stockholm spenderar jag mycket tid med Axel, vi sover tillsammans nästan varje natt och jag har nu fått träffa de flesta av hans vänner på diverse ölrundor på Söder.
 
Här är en bild på Lola vid julgranen. Hon äääälskar julen, det är helt sjukt haha. Hon sitter konstant under granen, försökte öppna paketen när de låg där, äter barr, välter tomtar etc etc. Stormtrivs.Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback