» 上海 dag 2

Igår var min första hela dag här. Dvs jag vaknade i Shanghai, gick och la mig i Shanghai. Har vaknat båda mornar nu o ba VAR ÄR JAG och sen ba juste, Kina..... 😳

Hela dagen igår gick iaf ut på att leta lägenhet. Vi hann knappt äta någonting på hela dagen, en banan vid 9.30 och inte igen förrän vi åt middag kl 20.30! Och då hade vi också promenerat omkring halva stan så snacka om att man hade slut på krafter! 

Vi kollade totalt på 5 lägenheter, och vi hittade faktiskt 1 som vi bestämde osa för att ta! Idag ska vi tillbaka för att skriva på kontrakt osv, men så länge ingenting skiter sig ser det ut som att vi har fixat boende! 

Lägenheten ligger bra till med tunnelbanan, men i lite av ett slumområde. Trapphuset ser ut som rena rama rucklet vilket gjorde mig extreeemt avtänd, men själva lägenheten var förvånansvärt fräsch. Helt nyrenoverad och väldigt ren, plus att eftersom att den inte är helt färdiginredd än kan vi vara med och bestämma vad vi vill ha. Till exempel kommer vi få både tvättmaskin, mikro, ny soffa, nya madrasser osv. Väldigt bra deal, speciellt i och med att priset också var väldigt lågt. Ganska bra utsikt också, i och med att den ligger på 10e våningen. 

Eftersom vi hattade så mycket igår hann vi också se en hel del skumma saker. Har nu börjat en "?why not?"serie på instagram som ni borde kolla in. de två sista bilderna är whynot pt1,2.
Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback