» it's a political party

Goooood morgon kära läsare! Idag är det måndag och jag är glad för att jag har sovmorgon. Sovförmiddag, egentligen, börjar inte förrän 13 haha. Fick för mig att göra mig lite fin, så idag är det röda läppar och markerade ögonbryn som gäller.
 
 
Och min fina political party tröja. Haha tycker den är så skön, där står massa mossiga presidenter och ba kör lite beerpong. That's life man
 
 
Sen är jag lite extra cool idag också och har mina favvoglajjor på huvudet. It may not be sunny men alltså solglasögon som diadem för att få bort håret ur vägen är fan det bästa jag vet.
 
 
Hoppas ni får en superduper dag alla fina läsare! Happy monday, puss puss


Amanda
16 February, 2015 - 12:03

Hej fina du! Glömde tacka dig för ditt svar ang. mitt problem med den äldre snubben. Och en update på det (behöver ventilera ut detta till nån haha) :han skrev aldrig förrän jag gjorde det, och då verka han "på" igen. Vi låg igen, han hörde sig inte av igen. Och när jag fråga om han ens vill träffa mig/tycker det är jobbigt att jag hör av mig svarade han väldigt nedvärderande att han inte är i samma ålder som mina vänner, utan han har inge fritid och när han säger att han är upptagen så är han det. Dessutom tyckte han att jag gillade drama för att jag fråga. Och idag tog han bort mig från fb.

Jag är i chock. Och väldigt ledsen. Men nu har jag lärt mig nåt iaf.!

Kram du!


Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback