» uppdatering

Hej kara blogglasare. Sitter i en datasal i skolan och vantar pa att min forsta lektion ska borja. Vet att det har varit ganska dalig uppdatering pa sistone, men jag har lixom inte sa mycket att saga. Allt rullar pa som vanligt har, gar i skolan fran 8 till 3, har vattenpolotraning fran 4 till 6 alternativt match men kommer anda hem vid 6-7 pa kvallen. Nasta vecka ar sasongen slut dock och simning borjar istallet. Nu ar Alex har sa vi hors senare. Puss
 

» surf in ventura

Surf's up. Ventura 26 january 2014.
 
 

» San Diego Zoo Safari Park

 This weekend we went to Ventura with the AFSers, and stayed in new host families for the weekend. I stayed with Rahel from Switzerland and her host family, and here are some pictures from the day we went to the San Diego Zoo Safari Park! The guy in the photos is Connor, Rahel's host brother.
 
 
 

» mer kommentarer

Re; Jag är på utbytesår, dvs går sista året på high school! Bor i central coast Cali, i Los Osos, som ligger på pricken exakt mellan San Francisco och LA, på kusten. :)
 
Re; Ja alltså det har blivit ganska många den här helgen! Vi har velat göra det ett tag och helt plötsligt har det bara råkat bli tre på rad. Gjorde det då och då i Sverige också men inte lika mycket som här. Och det är mycket roligare här!
 
Re; Ja det har han, haha.
 
Re; Ojojoj men det var ju inte den lättaste frågan. Alltså allt jag gör med Alex är typ vad du precis beskrev. Han är gullig och snäll och romantisk i allt han gör och gör allt kul! Han tar konstant med mig på små äventyr och lyfter upp mig och skojjar och är bara bäst. Han dränker mig i generositet heela tiden och är bara världens gulle.
 
Re; Hihi taaack bestiii. Längtar så efter att du ska få träffa honom också, i sommar. Ska bli bäst! Saknar och älskar dig med ♥

» surf in usa

Today Alex took me surfing for the very first time. It was fun but scary. I didn't stand up but I rode a few waves on my belly. Alex told me I was good for a first timer, hihi. Then we went and shared a krabby patty, ended up at Taco de Mexico and later met up with Katie and Arthur. Such a good day.
 
crabby patty !!
 
 

» you know i can't resist a list - hihi det rimmar

En bild på dig som inte är så hemskt fördelaktig:
 

En bild på dig som är mer fördelaktig:
 

Vad har du gjort idag: 
Surfat för första gången..!, hängt med Alex och sen också med Katie och Arthur, dubbeldejt igen.

Och igår:
Hängde med värdföräldrarna, var och tittade på elefantsälar och sen dubbeldejt med Alex och Katie och Arthur.

Vad har du för framtidsplaner: 
Leva lycklig.

En bild från i somras:

Denise och jag hos Ramin

Vilken är din senaste googling: "v neck snl" - Alex skulle visa ett Saturday Night Live skit om v necks, tröjor dvs. Den var kul haha.

Vad står det i det senaste meddelandet du fick på Facebook: "haha jag vill ocå" - bra Sverige kusinis

Vad åt du till middag idag: En halv burito och en halv krabburgare. My love och jag delade. Hihi.

Vad köpte du senast? Förutom mat?

Vad skulle du vilja lära dig? Att spela gitarr bra, laga avancerad mat och pluggteknik. Haha.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Språk, speciellt franska och kinesiska.

Kan du åka skateboard? Absolut inte. Hahaha.

Den bästa frukten är: Mangostan

Och den bästa grönsaken: Purjolök

Den bästa osten: Mozzarella. Soooolklar vinnare

Och den bästa gröten: Gillar inte gröt över huvud tageeeeet

Är du en bra sambo: Har aldrig bott med någon annan än föräldrar än så vi får väl seeee :-)


» elephant seals

The other day when my host parents and I went up to Cambria and watched the elephant seals and their babies and had lunch. Very cozy.
 
 

» some pics i forgot to post

 Here are some pics I took when we went hiking a few weeks ago, at the Tiki Head.
 
 

» en bibel om alex

Haha men gud vad intresserade ni är..! :)
 
 
Nämen tack, hihi. Och ja, jo det är ju klart det är. Fruktansvärt svårt. Men man får ju anpassa sig, jag visste ju lixom vad jag gav mig in på när åkte iväg på utbytesår. Men det är lixom okej, vi kan ju t.ex. hångla och gosa hur mycket vi vill, bara inte hemma hos mig. Dessutom har vi resten av livet framför oss. Alex är sjukt speciell. Jag har aldrig känt mig så här nära en pojkvän, det är verkligen helt magiskt. Vi har nu snart varit tillsammans i 3 månader och dejtat i 4 - vid det här laget har jag alltid hittat något hos min pojkvän jag inte gillar men kan leva med. Samma med dem, det har alltid funnits något hos mig de inte gillar men kan leva med lixom. Något som oftast varit del av orsaken till varför vi gjort slut. Men jag hittar absolut ingenting fel med Alex. De enda "flaws" han har, saker som andra inte gillar, tycker jag om, tycker jag är gulligt. Ni vet det där ordspråket eller sägelsen eller vad man ska kalla det, det där folk alltid säger i filmer osv, att alla förtjänar någon som älskar en precis som man är och gillar det hos dig som andra inte tycker om. Alex är min sån person. Det är så fruktansvärt sjukt att vi båda känner precis likadant för varann också, båda tycker att den andre är helt perfekt. Jag kan inte fatta hur jag lyckades hitta exakt vad jag vill ha och behöver här. Vi är som skräddarsydda för varandra och han är allt jag vill ha! Alex berättar hur han ibland (ganska ofta) stannar upp och bara tittar på mig i t.ex. korridoren och tänker samma sak som jag precis beskrev.
Sån här kärlek hittar man inte varje dag. Och vad är oddsen att vi skulle finna varandra och känna så här? Jag skulle kunna hamnat var som helst i hela USA, ens bara några mil bort i en annan skola och vi hade aldrig ens vetat om varann. Men jag hamnade här, och vi träffades. Det måste ju ligga någonting bakom det? Vi tror i alla fall på ödet.
Vi har såklart tänkt på vår framtid, och hur vi ska göra. Vi vill inte bara ge upp på något så här underbart, det finns bara inte. Men inte heller kan vi ha långdistans för evigt. Vi räknade ut att det är ca 6 år kvar från och med nu tills vi är klara med våra utbildningar osv, tills vi kan lämna landet och börja våra liv och bo var vi vill. 6 år. Så länge vill vi inte ha långdistans. Det skulle bara sluta med att någon gör slut över skype och så slutar allt på dåliga terms. Nä. Så får det inte bli. Istället har vi bestämt att i sommar ska Alex komma och hälsa på mig i Sverige, bo hos mig i typ 3 veckor. Efter det åker han hem och då tar vi paus. Eftersom vi inte kan veta var vi är om 6 år har vi sagt att det är öppna kort och vi får båda göra precis vad vi vill. Vi ska hålla kontakten måttligt men inte romantiskt. Vem vet, jag kanske har ett förhållande om några år eller så kanske jag är singel. Samma gäller honom. Han kanske kommer och hälsar på igen, nästa sommar. Ingen vet. Därför tar vi en "paus" på ca 6 år, och när vi är klara och redo att börja våra riktiga liv ska vi höras vid. Kolla läget. Är vi båda singlar och redo att försöka igen ska vi göra det. Alex kanske flyttar till Sverige med mig då. Vi kanske bildar familj där, då. Ingen vet och only time can tell. Det enda vi vet är som det är nu vill vi spendera resten av livet tillsammans och hoppas att vi känner så om 6 år fortfarande. Det är nyttigt och bra att tänka realistiskt. Vi kallar det the six year plan.
 
Nu, till ett lite lättare gladare ämne, hehe, hur Alex är och vad vi gör!
Hur ska man ens börja beskriva honom. Han är alltid glad, positiv, öppen, kreativ, stark, väldigt spontan, jordnära, aktiv och naturnära precis som du i kommentaren sa, otroligt givmild, omtänksam - han prioriterar alltid mig och att jag ska vara bekväm framför allt..! - mån om mig, och rolig. Så rolig. Han är inte bara min pojkvän, han är min bästa vän. Vi har så fruktansvärt kul tillsammans, till och med när vi bara sitter och pratar. Lekfull. Han är sjukt barnslig och lekfull ibland haha. Han älskar att bära omkring på mig, busa, ta med mig på äventyr, få mig att face my fears osv. Vi hikear ganska ofta, dvs går på promenader i berg och på sand dunes och i skog osv. Ibland hänger vi hos mig och lagar mat, bakar eller kollar film. Vi skrattar alltid så fruktansvärt mycket tillsammans, jag älskar att umgås med honom.
 
Om ni orkade  läsa allt är jag väldigt stolt över er! Puss bästa läsare
 
 

» water polo pictures

Here are some of the photos that Emily took at last week's game against Cabrillo!
 

» double dates

Hejhej kära bloggis.
I fredags var Alex och jag på dubbeldejt med David och Allyah på drive-in:en, som jag skrev om, och  igårkväll blev det ännu en dubbeldejt med Katie och Arthur. Det hände lite av en slump men vi hade kul alla fyra.
 
 

» ännu en kommentar ang alex & mig

 
Nej alltså det är väldigt strikt med sånt här, vi får inte sova över, inte heller vara ensamma hemma och inte vara i mitt rum när vi väl är hemma hos mig. Kan kännas lite larvigt, speciellt med faktum att vi båda är 18, men har man skrivit på kontrakt så har man, och det är mina värdföräldrar som bestämmer, i alla fall under deras tak. Men jag ska inte klaga, för jag vet många som har det värre. Vissa får inte ha pojk/flickvän över huvud taget!

» fortsättning - alex och min historia

Eftersom det här verkat vara ett populärt ämne kan jag ju ta och berätta lite mer, hihi.
 
 
Okej, så vi träffades ju den där måndagen och onsdagen, första gången vi pratade och sen första gången vi introducerade oss. Sen på fredagen var det assembly i gympasalen, inför homecoming gamet på fredagskvällen. Assemblyn gick ut på att alla nominerade till homecoming king/queen gjorde en liten 30 sekunders skit, typ dansade lite, spelade ut en scen från en film, allt bara till musik i bakgrunden, ingen pratade eller så, men vissa höll upp skyltar. Ett par gjorde t.ex. Miley Cyrus's wrecking ball vilket var sjuuuukt roligt, hahaha. Hursomhelst, när jag gick dit och skulle gå upp för trapporna för att sätta mig med Ally som hade sparat en plats till mig, kollade jag till höger och där satt Alex med i sin manleading(cheerleading för killar)dräkt och sina kompisar iklädda detsamma. Vi fick ögonkontakt och jag snubblade lite på ett trappsteg. Alex har berättat i efterhand att det tydligen var värsta grejen, att han kände sig som att han var med i en film, ni vet sådär stereotypiskt "tjejen snubblar för att hon gillar honom så mycket/har en crush". Hans kompisar satt tydligen o ba dude, hon gillar dig, ingen tvekan.
Sen på kvällen var det ju som sagt homecoming game, dvs football. Alex och jag träffades av en slump, vi gick förbi varandra och så ba heej dig känner jag igen! Han var tydligen egentligen på en arrangerad dubbeldejt, men ville hellre vara med mig så dissade henne hela kvällen, hehe ojoj. Allt är lugnt nu dock, jag känner henne nu, hon var aldrig så intresserad ens så tog inte illa upp och nu dejtar hon en av Alexs bra kompisar. Vi klickade sjukt bra den kvällen dock. Vi pratade om allt och ingenting och det visade sig att vi var likare än vi trodde. Minns att vi pratade om hur vi båda älskar att flörta, och han sa "don't friendzone me yet" och jag tänkte att nä, det hade jag inte planerat.  Lovade varandra en dans till kvällen efters dance. När vi sa hejdå frågade Alex om man pussade varandra på kinden när man sa hejdå i Sverige, en ursäkt för att få komma mig nära har han berättat, hihi.
Kvällen efter, lördag, var det the homecoming dance. Sadie och jag gjorde oss i ordning tillsammans. Några timmar senare var vi på dansen, som ärligt talat var lite som en mellanstadiedans, men jaja, men tager vad man haver. Hade kul i alla fall. En bit in på kvällen såg jag Alex tvärs över dansgolvet och våra blickar möttes. Han dansade sin väg mot mig och vi dansade tillsammans. Nära. Jag kysste honom. Sen hånglade vi resten av kvällen haha. Varje gång vi gick ut för att ta lite luft hade han armen om mig. Hihi. När dansen var slut följde han mig till min mammas bil, hon var där och skulle hämta upp mig, på vägen dit la han armen om mig och vi bytte nummer. Han kysste mig hejdå.
Vi smsade resten av kvällen och dagen därpå. Måndag efter tennisträningen kom han och mötte mig, vi gick och hängde i en park på ett par gungor. Pussades. Satt och pratade i ca 2h.
På tisdagen hade vi tennismatch. På hemvägen stannade Denise och jag på Starbucks, och vem träffade vi inte där? Alex. Han kysste mig när vi sågs, rätt upp och ner inför sin egen pappa och Denise och hennes mamma.
Vi fortsatte dejta i 2 veckor, han kom till alla mina tennismatcher och väntade på mig efter varje träning. Vi hängde nästan varje dag. Han kom hem till mig för första gången och vi gjorde en brasa och satt och drack te i varandras armar.
Tisdagen den 22 oktober tog han med mig ut till stranden på lunchen och asked me out. Här i USA frågar man om man ska vara officiella, tillsammans, ihop. Det är en väldigt big deal och det ska tydligen göras väldigt traditionsenligt.
Så där har ni historien, början till vårt förhållande. Har ni fler frågor är det bara att fråga, jag älskar att svara! Puss bästa läsare
 
 en bild från innan vi var officiella. alla visste typ ändå att det var vi, ganska uppenbart.

» drive-in

Idag har varit en fruktansvärt bra dag. Vattenpoloträningen var inställd, så Alex och jag gick till Davids jobb och mötte upp med Allyah. Vi fyra drog till stranden, dubbeldejtpromenad. Alex och jag låg på flaket en bit, hahaha vi rullade omkring som två små stockar. Väldigt roligt. Jättemysigt, verkligen. Alex plockade ständigt upp mig och bar omkring på mig, jag tjöt av en skräckblandad njutning. Jag kan inte fatta att det här är mitt liv. Det är januari och jag struttar omkring på en strand i linne och upprullade byxor med en otroligt snygg pojke som är min. Hur hände allt det här lixom?
Efter prommisen drog vi vidare till Davids, plockade upp en maddrass och lite filtar och åkte till Sunset Drive-In i SLO. Hade ju aldrig varit på en drive-in innan, så det var sjukt spännande. Vi såg två filmer, vi var där ett ganska bra tag. Men hur mysigt? Snack shopen var också preciiiiiis som på film. Alltså exakt. Så jävla mysigt att jag höll på att smälla av. Nästa gång ska jag minsann fota.
» Svar på kommentar - hur Alex och jag träffades

Fick en liten kommentar om hur vi träffades så tänkte att jag lika gärna kan dra historien. :)
 
 
Måndag 30 september satt jag med några kompisar på golvet i 200 korridoren i skolan efter tennisträningen. Powderpuffträningen skulle börja om en dryg halvtimme och vi satt och chillade och slösade tid. Klockan är ca halv 6, så skolan är nästintill tom. Alex går förbi oss i korridoren, på väg till manleading träning om jag minns rätt, han stannade hursomhelst och pratade med mina kompisar, kände tydligen dem. Jag hänger inte med i deras konversation och vet inte heller vem den väldigt attraktive killen är. Efter en stund vänder han blicken mot mig och säger "Aren't you Bianca?" Något förvånad svarar jag "Um yeah, how did you know that?", och svaret jag får tillbaka är "Oh well you know, all the guys are always talking about you." Mig? Va? Visste folk redan vem jag var och visste killar vem jag var och pratade de om mig? Chock på hög nivå kan jag ju bara säga. Hade ju bara varit där en månad. Vi bytte aldrig namn, jag visste ingenting om honom förutom att han var fruktansvärt söt och väldigt framåt.
Två dagar senare, onsdag 2 oktober hade jag nutrition - typ hemkunskap - och vi lagade mat just den lektionen. Under denna klass kommer ofta folk från andra klasser dit, mitt under sina egna lektioner för att få smaka på maten vi lagar, haha. Det är lite av en grej. Jag var i köket närmast dörren med mina fellow utbytesstudenter Polly, Soma och Helena, alla av vilka redan dessvärre har åkt tillbaka till sina respektive länder.. Hursomhelst kom Alex in genom dörren, "honom känner jag minsann igen" tänkte jag. Han såg att Soma var i min grupp och gick fram och sa hej, en ursäkt till att få komma närmre mig har han berättat såhär i efterhand. Vi sa hej, jag frågade vad han hette. "Alexander", sa han och sträckte fram sin hand. Jag svarade med mitt och räckte fram min hand med. Vi skakade händer som civiliserade tonåringar gör, och när jag skulle släppa taget tog han ett fastare tag, lyfte min hand och kysste den. Haha åh, jag minns att jag till och med bloggade om det när det hände. Det var fruktansvärt gulligt. Han frågade om mitt namn betydde vacker och blinkade åt mig när han gick ut genom dörren. Haha, fick faktiskt till och med höra av några kompisar häromdagen att när det hände hade tydligen typ halva klassen bara stått och tittat på när vi flörtade haha! Sjukt vad mycket uppmärksamhet allt får här.
 
min älskling.

» utfyllnad /snodd från Sofie

Vem var den senaste du höll hand med? Alex
Är du utåtriktad eller blyg? Ganska väldigt utåtriktad
Vem ser du fram emot att träffa? Alla hemma i Sverige
Är du lätt att prata med? Skulle jag väl vilja påstå
Om du är full, skulle personen du gillar ta hand om dig? Jarråå
Vilken typ av person attraherar dig? Stark - mentalt och fysiskt, omtänksam, manlig, självsäker, målmedveten, påhittig, initiativtagande, impulsiv, romantisk. Alex i ett nötskal, helt enkelt
Tror du att du kommer vara i ett förhållande om två månader? Japp
Vem från det motsatta könet tänker du på just nu? Alex
Blir du obekväm när du pratar om sex? Aldrig, haha :)
Vem var den senaste personen du hade ett deep moment med? Alex
Vad står det på ditt senaste skickade sms? "Yeah more or less <3"
Vilka är dina fem favoritlåtarjust nu? 40 Day Dream - Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, Run Run - Thosse Dancing Days, I Will Wait - Mumford and Sons, Sergels Torg - Veronica Maggio, Brother - Matt Corby
Gillar du när folk pillar och leker med ditt hår? Väldigt mycket haha
Tror du på tur och mirakel? Utan tvekan
Vad hände som var bra 2013? Bästa vännerna. Sätriz13. USA. Alex.
Skulle du kyssa den senaste personen du kysste igen? Haha såklart.
Tror du det finns liv på andra planeter? Bra fråga
Pratar du fortfarande med din första kärlek? Ibland
Gillar du bubbelbad? Haha ja?
Gillar du dina grannar? Jarråå
Vilka är dina dåliga vanor? Att jag alltid måste leka språkpolis. Det är fruktansvärt svårt att hålla sig från att rätta
Vart vill du resa? Till varje land på jorden.
Har du svårt att lita på folk? Inte alls
Vilken del av dagen är den bästa delen? Hemma, kväll/natt. Här, lunch.
Vilken del av din kropp är du mest onöjd med? Min maaaaaage och mina överarmar.
Vad är det första du gör när du går upp? Sätter på värmen i mitt rum
Önskar du att din hy var mörkare eller ljusare? Nä, är helt ok nöjd med att vara en blekfis
Vem känner du dig mest bekväm runt? Mina bästisar och familjen
Har någon av dina ex berättat att de ångrat att ni gjort slut? Bara direkt efter
Vill du någonsin gifta dig? OM jag vill
Vilka kändisar skulle du vilja ha trekant med? Skulle nog ärligt talat aldrig vilja ha en trekant. Sex hör till förhållanden och kärlek
Har du någonsin varit kär? Allt för många gånger

» i miss my hair

I miss my long, thick brown hair really bad. It's short, thin and blonde now. I guess I can deal with the blonde part, but I really long for the thickness and length.. When I got here I started loosing a lot of hair, and now it's super thin, at least according to me, comparing to the tickness I used to have. I know it'll grow back but my hair grows sooooooo sloooooooow.
 
 

today
 
It may not look like there's much of a length or quality difference, but there suuure is.

» montaña de oro

Wonderful weekend so far. This morning Alex, Marcel, Ally, Noah, Grant, Conner, Ryan, Jack and I went for a hike at Montaña de Oro, Alex dove into the water and played around in his wetsuit all over the place haha. No one was especially surprised as he jumped off cliffs and swam in dangeours places, etc etc.
 
Hahaha I love Marcel in the top photo. I didn't even notice he was photobombing till afterwards.
 

» go pirates

Hejsan käraste blogg.
Sitter just nu och dricker lite chai te och äter lite frukt; blandade ihop lit björnbär, blåbär och banan, mumsmums. Idag var en vanlig dag i skolan, tredje sen lovet slutade, "nya" lektioner - dvs samma gamla mer eller mindre för min del men folk byter ju in och ut ur klasserna så folket ändras och lärarna verkar likaså. Personlighetsmässigt, åtminstone.
Vattenpoloträningen var jättekul idag, jag har förbättrats massor och nu ska jag förmodligen börja få vara målvakt hälften av tiden, vilket är superskoj. Målisen måste ju ha starka ben och jag verkar vara bland de starkare, benmässigt, på laget. Vi har en bra målvakt, men hon vill också spela field, dvs det jag gör nu, så vi kommer nog turas om.
Igår hade vi också en match, mot Cabrillo! Jag fick spela mycket mer än jag brukar, coach sa att hon verkligen märkte hur jag blivit bättre och det känns faktiskt helt underbart, allt mitt slit paid off lixom. Jag var inte direkt en av de bästa spelarna innan, om vi säger så haha.
Min vän Emily tog en maaaassa jättefina bilder så hoppas hon lägger upp dem snart, och så fort hon gör ska jag lägga upp dem här så ni får se. Hon hade en sjukt bra kamera så det blev asproffsigt. :D
 

Hello dearest blog.
Atm I am drinking some tea and eating a little fruit; mixed some blueberries, boisenberries and banana, yumyum. Today was a regular day at school, the third since break ended, "new" classes - same old more or less for me but people keep switching in and out of classes so the people change and the teachers seem to, too. Personality wise at least.
Water polo practice was really fun today, I've improved lots and from now on I'm probably gonna play goalie half of the time, which will be super fun. 
Oh and yesterday we had a game, against Cabrillo! I got to play lots more than I usually do, coach told me she noticed I'm making progress so that was really nice to hear, all my hard work is paying off.
My friend Emily took a loooot of great pics that I'm hoping she'll post soon, and when she does I'll repost them here so you guys can see. She has an amazeballs camera so they look really pro, hihi. :D
 
 

» tiki head hike

Lately my boy and I have been going on a looooot of hikes. I never used to be much of an outdoorsy person, but I must say, I enjoy it more and more everytime. I think a lot of it has to do with the Cali environment. In Sweden, nature is trees, trees and trees. Big green, moist forests, that's about it. Here it's all dry and hollow, it's more open and the trees are dead or very small. I don't know, I just feel more comfortable in the nature here, it's nice. Anyway, today Alex and I went to the tiki head. Not a very long one, but with a beautiful view. I arched. Haha, seems like that's my new thing.
 
Before hiking, I baked a Swedish kladdkaka = sticky cake for mom, and she looved it. Also, I spent some time knitting in the sun. It must have been like 75°F today! (25°C). Sooo nice, love Cali winter weather.
 

love youuuuuuu

» mama i miss you

 Hahahahhahahahahhaha.

» årslista - 2013

Bara för att ni vet hur mycket jag tycker om listor, hihi.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jobbade i Paris, flyttade till Kungsholmen, flyttade till USA.
 
 
Hur har ditt 2013 varit?
Haha, vad ska man säga? Bra? Upp och ner som vanligt men massa bra. :)
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
9 augusti när jag fyllde 18,
23 augusti när jag sa hejdå till Sverige för de kommande 10 månaderna,
30 september när jag träffade Alex.
 
 
Bästa köpet?
Oj. Haha gud jag vet inte.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, förmodligen haha. Mat kanske?
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Massor.
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
You - Robin Stjernberg, My heart goes boom - Miss Li, Kär i en kändis - De Vet Du, We should go to France - Urban Cone, The fox - Ylvis, 40 day dream - Edward Sharpe & The Magnetic Zeros
 
Vem har du umgåtts med mest?
Linda, Elin, Hedvig. Pojkarna jag dejtat.
 
 
Har du haft ett förhållande under 2013?
2 eller 3, beroende på hur man räknar.
 
Vart reste du under 2013?
Paris, LA, Vegas, Santa Barbara, San Francisco och Los Osos där jag nu bor.
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Gick ut för första gången!
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Inte vad jag vet. Ganska svårt att säga.
 
De bästa nya människorna du träffade?
Jonas!! Alex, och alla mina underbara vänner här i Cali!
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Prepare. Juni blir en tuff månad.
 

» polar bear dip

Heej alla fina läsare.
I förrgår var det den första januari, och här omkring är det tydligen tradition att kasta sig ut i det iskalla havet i den så kallade Polar Bear Dip:en. Det var faktiskt riktigt roligt, haha. Fast otroligt kallt. Mom och jag var i och ut inom loppet av minuter, medan Alex var i ganska länge, boogie boardandes osv.
Efter isbadet stannade Alex och jag och hängde på stranden. Han tog med mig på ett litet äventyr och visade mig tide pools, sen gick vi och köpte lunch som vi åt på stranden. Väldigt mysig dag och bra start på året.
 

Helloo all you lovely readers.
Two days ago it was the first of January, and around here there's apparently a tradition of throwing yourself into the ice cold ocean for the so called Polar Bear Dip. Not gonna lie, it was really fun. But horribly cold. Mom and I got in and out within minutes while Alex stayed in for quite a bit, boogie boarding and stuff.
After the ice dip Alex and I stayed at the beach for a while. He took me on a little adventure and showed me the tide pools, then we went and got some lunch and had it at the beach. A very cozy day and a great start of the year.
 
 

» 2014

HAPPY NEW YEARS MY LOVELY READERS!