» robin stjernberg

Helt ofattbart hur lycklig jag är nu. Alltså jag förstår inte hur jag kan vara så emotionellt fast vid en person jag aldrig träffat. Hela han bara sprudlar glädje, hans leende får mig knäsvag. Jag må vara världens största melodifestivalentönt, kan allt, missar aldrig ett program och tycker att de är de bästa 6 veckorna (+ de två ESC veckorna) på året, bättre än julafton och min födelesdag, men aldrig, aldrig, har jag varit så här fast vid en artist. Jag började gråta när Hedvig och jag insåg att han tagit hem hela skiten, tårarna bara rann och jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag vet fortfarande inte. Känner mig helt tom nu när allt är slut, vad gör jag nu?
Sjukt hur man kan ha en sån här kändiscrush, förstår nu äntligen alla andra fangirls. Blev t.ex. jätteledsen häromdagen när jag såg att Robin hade varit i vasaparken trettio minuter innan jag skulle dit med hunden. Det gör nästan ont i hjärtat att veta att han är i Stockholm och jag inte kommer att träffa honom. Helt ofattbart vad jobbigt det är, kan inte titta på honom utan att le och drömma mig bort. Skulle göra vad som helst för att få vara med på efterfesten som pågår nu, träffa honom och alla andra underbara melfestmänniskor.
Ingen förstår min kärlek för denna festival, knappt ens jag gör. Alla tycker det är larvigt, men den betyder något innerligt för mig. Jag vet inte vad det är, men hela känslan, hela alltet, jag ryser så fort melfestsäsongen börjar närma sig och slutar inte rysa förrän veckor efter ESC finalen.
 
 
Ps. Wille, jag vet att du kommer läsa detta och glöm inte att det är dig jag älskar på riktigt, tro inget annat.
 
Kändiscrushar finns för att man vet att de aldrig någonsin kommer hända, och även om chansen skulle komma så skulle man inse att man inte menat det på riktigt. Jag menar, det är inte som om du skulle kunna bygga upp ett riktigt förhållande (varesig kärleks- eller inte) om du är så starstruck att du skriker så fort du ser henom, om du verkligen ser personen i fråga som en idol, eller kändis.Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback