» le commentaire

Re; Tar studenten nästnästa år, med 96orna.
Alltså jag har ju alltid, alltid velat bo i Amerika, och speciellt velat gå high school. Hur många gånger har man inte tittat på amerikanska filmer och tv-serier och bara velat se hur det är på riktigt? Jag har i alla fall gjort det så fler gånger än jag kan minnas. Grejen är att jag tänkte egentligen inte åka, förra året hade jag en anledning att stanna, och det var en ganska bra och viktig anledning. Jag har såklart många fler anledningar till varför jag vill åka än varför jag skulle stanna, som faktumet att om jag inte åker i år, så kommer jag aldrig mer få en chans. Eftersom jag går i tvåan nu, är det här min sista chans att gå i high school, och jag VET att jag skulle ångra att inte ha gjort det när jag blir äldre, så mycket som jag drömt om det hela mitt liv. Men den anledningen som höll mig kvar förra året, finns inte längre, så nu känner jag inget behov att stanna, alls. Känner bara i hela min kropp att jag vill dit, att jag hör hemma där.
Sen så har vi ju också faktumet med att jag är rädd för att växa upp. Jag vill inte ta studenten nästa år, jag vill inte fylla 18 och behöva ta alla beslut själv (missförstå mig rätt, det är många fördelar av att vara 18 jag ser mycket fram emot, men jag är rädd för allt ansvar och vart mitt liv ska ta vägen - tänk om jag inte kommer in på utbildningarna jag vill gå, tänk om jag inte får några jobb etc. Jag blir skrämd av bara tanken). Så för mig blir det här ett alldeles utomordentligt bra sätt att få vara ung lite längre, inte behöva bestämma över allt själv.
Jag är så grymt taggad, verkligen helt otroligt. Vill bara åka nu.
Var lite tveksam till det där med att gå med 96or i början, men nu har jag ju lärt känna några av dem på skolan och de är faktiskt riktigt mysiga. Det blir nog allt bra.Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback