» tankar inför usa

Här sitter jag och finular. Finular, funderar, tänker över min framtida resväska. Vad i hellskotta ska man ha med sig? Fatta att jag måste packa ner hela mitt liv på 23 + 8 kg. Det är rätt upp och ner sinnessjukt - min garderob som är mitt jag, hur ska detta gå?
Det absolut värsta är mina skor och jackor. Alltså jag lever för just dessa, och jag får bara ta med mig ca 3-4 av varje. Endast ett par Jeffreys, huuuuur ska jag ta mig till, hahaha. Det blir nog de beiga i mocka. Och min nya glitterjacka är ju ett klart måste. Paljetter (främst på ytterkläder) kommer bli såååå inne i höst, MM-MM.
Satsar dock självklart på att köpa nytt där borta också. Typ converse, holli/aber jeans, VS träningskläder & underkläder osv osv.
I dag är det den 15 juli och jag har fortfarande inte fått familj. Börjar bli ganska orolig, är det ingen som vill ha mig, varför har inte jag blivit vald än? Är det något fel med min ansökan?
I förrgår fick jag däremot en uppdatering, om var min ansökan processas; nämligen i Steinbeck Coast area, Kalifornien. Det kändes jäkla skönt faktiskt, att få någon form av validation att min ansökan är igång, att det händer något. Och hur nice är inte Cali? Hoppashoppashoppas verkligen att jag hamnar där. Området de i första hand kollar runt i nu vore ju en dröm. Det är  strax under San Fran området, vid San Jose, Carmel, Santa Cruz osv. Vi har ju till och med kompisar som bor där.
 
 Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback